reklama

Lipiec 2011

Maqnio, nooo proszę, super fura!

Magia, ja nigdy jodu nie brałam, ale po 25 tygodniu endokrynolog mi kazała ze względu na maluszka. Ja witamin nie mogę brać, więc żelazo, wapń, magnez, potas i ten jod biorę w osobnych tabletkach, a selen wcinam na obniżenie anty-TPO i działa:)
U mnie tsh nie szalało, ale anty-TPO strasznie, podchodziło pod 2 tysiące.

reklama
Witajcie dziewczyny.
Piję znowu na śniadanko koktajl ze świeżych truskawek i też znowu niedawno wstałąm:zawstydzona/y:Może koktajl pomoże na kłopoty kibelkowe, które mnie niedawno dopadły a przedtem nic ich nie zwiastowało.
Psotka u mnie w ciązy pojawiła się nadczynnosc, stąd moje wymioty i samopoczucie paskudne. Podobno po ciązy zniknie samo. Kontroluję tylko poziom hormonów i meczę się dalej
margarita wieki kochana, znaczy już jesteś po remontach? Jesli ciązowo dobrze pamietam, ze je miałaś
maqnio sliczne te implasy, fakt. Napisz mi kochana czy one mają regulacje oparcia w gondoli i czy gondolka się skłąda na płasko? Bo albo tego nie sprawdziłam allbo nie zapisałam. Jest na mojej liście. Chcemy zamówić wózek w przyszłym tygodniu a ja się dalej waham.

Witam wszystkie aktywne

wisienko plecki gondolka ma ma regulowane - 3 stopniowe, ale ztego co widze to gondolka nie składa sie na płasko, a jesli to dla ciebie wazne to nie polecam implasta, bo on ma naprawde sporą gondole i zapakowanie jej do auta szczególnie niewielkiego bedzie wyzwaniem.:*

psotka tak dokładnie te trzy. Jak miałam te uporczywe wymioty cięzarnych to kazał mi gin zrobić tsh a potem jeszcze te FT3 i FT4. Teraz juz wyniki sa blisko normy, najgorzej było w I i do połowy II trymestru. Jestem pod opieką endo.
Maqnio no własnie chodzi o podróże, momo, ze mamy bagaznik duży to jak włozymy tam wózek z nieskładaną gondolką to nic juz prawie nie wejdzie. No a z tyłu przeciez będa siostrzyczka i brat. Cóż w związku z tym mam mały wybór bo zalezy mi tez na wielkiej gondoli.

witam:-)
wpadlam sie przywitac bo obiad gotuje i cisato robie na komunie siostrze i chyba glodna jestem musze cos wszamac
jak wczorajsze wizyty bo wiecxzorem nie zagladalam bo bylam z mala u logopedy a potem wylegiwalam sie na łóżku

Dziewczyny, jestem w 28/29 tyg. ciazy i zupelnie nie potrafie sie polapac, jak ulozony jest moj synek. usg mam 17 maja, to sie pewnie dowiem ale powiedzcie, kiedy wasze dzieci ulozyly sie glowa do dolu. ja czuje goglownie poprawej str. na wys pepka czesto wystaje mi duza jego czesc i sie zastanawiam czy to jego pupa czy glowa. pukniecia czuje i na gorze i na dole - mozliwe ze synek rozpycha sie rekami i nogami - tylko co gdzie jest :)

wisienko no racja, bo u wa s z tyłu Emisia i Maciek i w tej sytuacji skladana gondolka jest naprawde wazna, obys znalazła duza i składaną:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry