reklama

Lipiec 2011

reklama
Sestinko, ja odebrałam wyniki w środę i na szczęście są super, endokrynolog się śmiała, że nigdy przed ciążą moja tarczyca nie miała się tak dobrze, jak teraz;) trzymam kciuki za Twoje rewelacyjne wyniki:)

Psota to bardzo optymistyczne wieści:)cieszę się:) muszę też zrobić bad. na przeciwciała żółtaczkowe, mam nadz że poziom nadal wysoki bo już kilkakrotnie się szczepiłam

Sestinko, ja mam dzisiaj do odebrania wyniki morfologii, moczu, glukozy, VDRL i Antygen HBs. A na następną wizytę muszę zrobić standardowo morfologię, mocz, glukoze i jeszcze lipidogram i próby wątrobowe. Dobrze, że gin na początku dał mi wykaz badań, bo bym nie ogarnęła;)

Magia, ja mam niedoczynność tarczycy i hashimoto. Jestem na dawce 37,5 euthyroxu, 100 jodidu i 25 selenu.

Ostatnia edycja:
no drukareczki Kochane nie mozna was z oczy spuscic, bo potem nie moge nadazyc:) Bardzo dziekujemy za kciukaski!!

margerita miło ze jestes:*
magia juz widze ta wage mojego wielkoludka
mimi trzymam kciuki zeby swedzenie dało ci spokoj
psota: for you: pojazd małej smerfetki:)

magia nie mam ani nad ani niedoczynnosci tylko w ciązy nastąpił u mnie ciazowy niedobor jodu ( na moich terenach zamieszkania jest go bardzo mało) tak wiec biora dawke standardowa jodu jaka jest np w witaminach dla ciezarnych.
oo maqnio niezła bryka:) cóż to za firma ? ładne kolorki
dziewczyny mam pytanko- ta gąbka w ceratce ( przewijak) to długość kupujecie na 70 czy na 80?

Ostatnia edycja:
Maqnio super wózio:)))
Psotka Ja przed ciążą miałam Euthyrox w dawce 100/75. I też mam Hashimoto. Mojej tarczycy właściwie nie ma. Mój endokrynolog nie kazał mi brać jodu ani selenu. Ze Starszakiem jak byłam w ciąży też nie. Ale ja co jakiś czas biorę "odchudzone" witaminy z jodem. Na szczęście tsh nie szaleje, bo przed ciążą miałam koszmarne skoki - w dół i górę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry