Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sestinko, ja odebrałam wyniki w środę i na szczęście są super, endokrynolog się śmiała, że nigdy przed ciążą moja tarczyca nie miała się tak dobrze, jak teraz trzymam kciuki za Twoje rewelacyjne wyniki
Psota to bardzo optymistyczne wieścicieszę się muszę też zrobić bad. na przeciwciała żółtaczkowe, mam nadz że poziom nadal wysoki bo już kilkakrotnie się szczepiłam
Sestinko, ja mam dzisiaj do odebrania wyniki morfologii, moczu, glukozy, VDRL i Antygen HBs. A na następną wizytę muszę zrobić standardowo morfologię, mocz, glukoze i jeszcze lipidogram i próby wątrobowe. Dobrze, że gin na początku dał mi wykaz badań, bo bym nie ogarnęła
Magia, ja mam niedoczynność tarczycy i hashimoto. Jestem na dawce 37,5 euthyroxu, 100 jodidu i 25 selenu.
no drukareczki Kochane nie mozna was z oczy spuscic, bo potem nie moge nadazycBardzo dziekujemy za kciukaski!!
margerita miło ze jestes:* magia juz widze ta wage mojego wielkoludka mimi trzymam kciuki zeby swedzenie dało ci spokoj psota: for you: pojazd małej smerfetki
magia nie mam ani nad ani niedoczynnosci tylko w ciązy nastąpił u mnie ciazowy niedobor jodu ( na moich terenach zamieszkania jest go bardzo mało) tak wiec biora dawke standardowa jodu jaka jest np w witaminach dla ciezarnych.
oo maqnio niezła bryka cóż to za firma ? ładne kolorki
dziewczyny mam pytanko- ta gąbka w ceratce ( przewijak) to długość kupujecie na 70 czy na 80?
Maqnio super wózio)) Psotka Ja przed ciążą miałam Euthyrox w dawce 100/75. I też mam Hashimoto. Mojej tarczycy właściwie nie ma. Mój endokrynolog nie kazał mi brać jodu ani selenu. Ze Starszakiem jak byłam w ciąży też nie. Ale ja co jakiś czas biorę "odchudzone" witaminy z jodem. Na szczęście tsh nie szaleje, bo przed ciążą miałam koszmarne skoki - w dół i górę.