reklama

Lipiec 2011

reklama
Mi z piersi leci, jak nacisne... Tylko raz mialam wypadek, że nagle samo zaczelo leciec, ale to moze po tych sterydach... Teraz się uspokoilo i się bardzo ciesze, bo nie znosze w staniku lezec...

A co do szpitala, to ja wole tu lezec niż w domu - zawsze mam pod reka magiczny czerwony przycisk... Dziś mnie pewnie przeniosa na patologie - a już się przeyzwyczailam tu lezec...

Witam lipcóweczki :)
Co do piersi to u mnie nic nie leci.
Z szokiem stwierdzam że jeszcze tylko 9 tygodni. A ja nie mam najmniejszego pojęcia co jeszcze potrzebuję dla dziecka, a co dla siebie. Laik ze mnie stuprocentowy. Wstyd ;-)
Młody się uaktywnił ostatnio bardzo mocno, co mnie cieszy bo przez jakiś czas była cisza. No i zaczyna mocniej kopać. I to w pęcherz.
W poniedziałek pewnie pójdę do lekarza, ale na USG to chyba poczekam aż do czerwca, a szkoda.

Corin linomag i sudocream jest. Sprawdziłam i tez zamierzam się ich trzymać :-) Dziewczyny jak byście chciały sprawdzić sudocream to pewnie dostaniecie próbkę po porodzie w szpitalu i sprawdzicie czy wasze dzieciątko nie ma na niego uczulenia.
Trzeba tylko uważać bo jak dwulatek dorwie się do opakowania to się to żle kończy;-) A było cicho tylko 3 minuty jak Weronika z Kubą wysmarowali się od stóp do głów.....

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, mnie tez nic nie leci, ale sie nie martwie - moja mama mowi, ze poleci po porodzie / tuz przed, ze hooooooooo. Ona tak miala i potem zadnych problemow z karmieniem

Aneta, ja po prostu weszlam na strone duzego sklepu internetowego (babystyle.pl) i patrzylam co maja: w wiec gruszka, laktator, chusteczki, do pupy, wkladki, bla bla... Tak chyba latwiej zamowic i o niczym nie zapomniec. Wychodzi troche taniej

Buziaki

Ostatnia edycja:
kociatka co do gruszki to ja uzylam raz ale w ogole mi nie pasowala dlatego do noska corci uzywalam wody morskiej w spay'u i aspiratora i bardzo sobie chwale. Teraz tez bede uzywac tego zestawu.
Co do pupy malucha to sudocrem rzadzi oczywiscie:-D
a laktator przydal mi sie moze z raz, jak piersi byly zbyt pelne to wystarczylo rozmasowac i mleko samo lecialo a laktator troche mi bol sprawial i takie nie wiem dziwne uczucie

hej Dwupaczki!!

własnie przyszedł wózio - jestem dosłownie obsikana za szczescie - leze i napatrzec sie nie moge:-)

psotka jak samopoczucie?? mam nadzieje ze choróbsko choc troszke Ci odpusciło?
anula jak brzucho nie twardnieje tak jak wczoraj?
wisienka super wiesci!!! ciesze sie z Tobą!!
sister :* na dobry dzien:*

reszte mamusiek sciskam mocniutko!!

a i jeszcze jedno - prosimy dzis o zacisniecie łapek, bo na 19 mamy wizyte :*:*:*

reklama
Hej Brzusie:)
Balkan Cieszę się, u Was wszystko dobrze i że pobyt w szpitalu Cię uspokaja. Trzymam kciuki cały czas za Twoją szyjkę.
Maqnio Mocno zaciskam kciuki. Będzie dobrze na wizycie:) No i pewnie Rózia niezłą wagę ujawni:)
Mailuj popieram - Sudocrem i Linomag maść - są bezkonkurencyjne. Bephanten też się sprawdził. Do noska Marimer i Frida do odciągania.

Wczoraj byliśmy na wizycie (usg mamy dopiero w czerwcu). Lekarz powiedział, że wszystko wzorcowo - żadnych upławów (przed ciążą miałam non stop), serduszko bije miarowo, a szyjka się nie skraca. Lekarz powiedział, że jest chyba kamienna, bo mi wciąż twardnieje brzuch, a ona wytrzymuje:) Gorzej będzie podczas porodu.
W czerwcu podpisuję umowę z położną. Przytyłam 8,5 kg. I nie mam przeciwciał (uff...)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry