reklama

Lipiec 2011

Witajcie dwupaczki! Maqnio oczywiście kciukasy będziemy trzymać!!!Mnie dopadła jakaś infekcja i swędzenie sromu:(podejrzewam,ze od wkładek,jest gorąco,pewnie spociłam się,swędzi jak cholerka:(stosuję napary z kory dębu,jest ulga,muszę spróbować jeszcze jogurt naturalny lub przemywania rumiankiem.wolałabym załagodzić bo do gina się umawiać znów 2 tyg czekania.Jednak ktoś kiedyś miał rację,ze wkładki są zdradliwe:(

reklama
maqnio trzymam kciuki!
Corin no ba już stało się:)może się jednak przydadzą- są trochę udoskonalone te łyzeczki i strzykaweczka
Witam brzuszki z którymi dziś nie widziałam się;)
Mimi jog naturalny mam mało dobrych bakterii- mnie gin zalecał zsiadłe mleko

Mimi ja też mam zawsze problem jak dłużej noszę wkładki. Może "dół" źle oddycha?:) Mi jeszcze pomagał Lactovaginal (ale płyn, bo na stany zapalne - a emulsja na codzień).

Maqnio, kicukaski zaciśnięte:) Pochwal się wózeczkiem:) A choróbsko mam wrażenie, że przechodzi. Duomoxu, nie wzięłam, bo nie chciałam dodatkowo małego faszerować jeszcze antybiotykiem, stwierdziłam, że dam radę na bioparoxie i jakoś idzie;) Oczywiście leżę, odpoczywam, czytam, oglądam telewizję i… jem;) Jeszcze tylko 2 miesiące w łóżku, hehe;))) A Ty jak się czujesz Słonko?

Mailuj, cały czas się zastanawiam co się dzieje z Beetką…

Balkan, jesteś bardzo dzielną kobietą! Wszystko będzie dobrze, trzymamy z Dawidkiem kciuki za Ciebie i Mateuszka:*

Co do zakupów przez Internet, to ja polecam sklep patiimaks.pl

Ściskam WSZYSTKIE mamusie:)

Dla mnie najlepsze metody naturalne bo u mnie nie ma lactovaginalu,nie mieszkam w PL i dostęp do wszystkich dobrodziejstw tego typu jak również tantum rosa jest żaden.Hmm zsiadłe mleko tu nie do dostania a kefir?

reklama
Psota tak tak:) zaczynamy:) fajnie....:)
Hormonki tarczycy idę zbadać po niedzieli, mam nadzieję że brany jod poprawił wyniki. Nie chciałabym żeby mała miała jakiekolwiek kłopoty z tarczycą przez niedobory- wystarczy ze ja miałam przeboje z hormonami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry