reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula tez bardzo fajne. One wszystkie są sliczne dlatego tak cięzko wybrać:-D

Ide pościerać podłogę w kuchni. Nagotowałam sobie dziś botwinki i własnie wylałam cały talerz na kafle a że jestem sama to nie wykorzystam nikogo

witajcie:-)
anulko znam ten bol (egzaminy) w ten weekend mam 2. Niestety ja nie moglam liczyc na zadna taryfe ulgowa i wszystkie egzaminy i kolokwia zdaje tak jak wszyscy. Na szczescie to ostatnie 2. Praca mgr napisana i czekam na obrone, mam nadzieje ze malemu sie nie bedzie spieszylo bo nie przekladalam na wrzesien.
Ostatnio jak tylko sie podnosze to od razu mam ciezki i twardy brzuch, straszne to bo nic zrobic nie moge.:-(
Caluje wszystkie lipcowki

Nil ja musze pozniej egzaminy i obrone bo moja szyjka jest w tragicznym stanie i tylko leze, wykladowcy znaja sytuacaje i nie powiem bardzo mi pomogli poza tym bylam 12 dni w szpitalu widzieli wypis itd,no i u nas ciezarnym pomagaja;-)

hej laseczki:) witam was w ten piekny sloneczny i cieply dzien :)
My z mama wlasnie wrocilysmy kupilysmy nosidelko na uzywanych ciuchach za 60zl brat zafundowal malemu jest w stanie idealnym tylko uprac material a plastik wyczyscic to juz mniejszy koszt wózka bedzie.

Powiedzcie mi jak np jest rożek nowy to bedziecie go prac czy tylko wywietrzyc trzeba?bo sadze ze popsuje sie podczas prania i juz nie bedzie taki piekny.

Powiedzcie mi jak np jest rożek nowy to bedziecie go prac czy tylko wywietrzyc trzeba?bo sadze ze popsuje sie podczas prania i juz nie bedzie taki piekny.
ja piorę wszystko jak leci, oczywiście trzeba uważać w jakiej temperaturze się pierze, warto zerknąć na metkę, a jak jej brak to ja i tak piorę na 30stopni - nic póki co mi nie wyblakło..

Cześć Kochane.
Niczko ja też mam dziś podły nastrój. Ten mój mąż czasem mnie dobija - wieczny chłopiec.
Marzenko dobrze, że z Twoim zdrowiem w miarę dobrze, choć współczuję kłucia. Mój młodszy brat ma cukrzycę i od lat się kłuje.

Ja postanowiłam wziąć się w garść i dziś mam zamiar nie myśleć o smutnych rzeczach. Jeszcze sporo zostało mi do kupienia z wyprawki, ale już wiem gdzie i kiedy. Na razie nie piorę, bo po 10 czerwca mamy przeprowadzkę, a w pudełkach upranych rzeczy nie chcę trzymać. Popiorę chyba wszystko w nowym mieszkaniu. Dziś idziemy podpisywać umowę kredytową :confused:

wiecie, ja też mam dzisiaj podły nastrój, dlatego wolę nawet się zbytnio nie odzywać..

Magia, plan jest dobry, ale kiepsko z realizacją..(mam na myśli to myślenie o smutnych rzeczach), ja niby nie mam powodów, a jakoś wszystko mnie dobija.. powodzenia w podpisaniu umowy, ja jak to robiłam, to aż mi ręka zadrżała :blink:

mam pytanko, czy któraś z was dokonała może większych zakupów u jednego sprzedającego na allegro? (mam na myśli różne produkty higieniczne dla mamy i malucha, przewijak itd.), nie mam zupełnie głowy to szukania tego :-(
marzenko, nie przejmuj się, to cukrzyca ciążowa, niewiele czasu pozostało do końca, później wróci do normy.. moja babcia miała cukrzycę i też dawała radę, mimo, że towarzyszyła jej do końca życia.. z drugiej strony popatrz, że dzięki temu pokusy typu: czekolada, już nie będą miały rację bytu :tak:

witajcie
jak dzisiaj nastroje i humory??
ja od rana prasuje ciuszki dla malego a szczerze Wam powiem ze ja nie prałam nowych rzeczy nawet tych w ktorych dziecko ze szpitala odbieralam nie mowiac o rozkach itp
jezeli jeszcze nie kupowaliscie rozka to ja mam po corci z wkladka z kokosa jak dla mnie rewelacja bo dziecko sie trzyma pewniej szczegolnie jak sie jest niedoswiadczonym rodzicem, takze polecam
nie wiem czy bede nowy rozek kupowac bo mam 2 wiec nie wiem jeszcze
pozdrawiam wszystkie brzuchatki

reklama
Konwalianko mi też nie przychodzi łatwo wyłączenie myślenia o przykrych rzeczach, ale rzuciłam się w wir pracy i trochę mi to pomaga:)
A co do Twojego pytania odnośnie jednego sprzedawcy, to ja sobie znalazłam taki sklepik, który w realu mieści się w Rembertowie
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie jadę w sobotę zrobić tam zakupy. Mają tam sporo rzeczy, których jeszcze nie mam: kocyki, podkłady, przewijaki, rożki, wkładki laktacyjne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry