Anula1989
Fanka BB :)
Maqnio wiec sama nie jestem
ja czekam na lozeczko bo zamowilam;-)
Maly dzis tak szaleje ze juz wszystko mnie boli a ja na lezaco bratu pisze wypracowanie. Na uczelni mam farta cwiczenia mi zaliczyli tylko jedan kobieta napisac prace kazal i wyslac a jeden facet powiedzial ze nie musze bo do marca chodzilam i wie ze 5 bym miala a ze wie jak to jestem w ciazy nie mam prawa mu sie na oczy pokazac
ja czekam na lozeczko bo zamowilam;-)Maly dzis tak szaleje ze juz wszystko mnie boli a ja na lezaco bratu pisze wypracowanie. Na uczelni mam farta cwiczenia mi zaliczyli tylko jedan kobieta napisac prace kazal i wyslac a jeden facet powiedzial ze nie musze bo do marca chodzilam i wie ze 5 bym miala a ze wie jak to jestem w ciazy nie mam prawa mu sie na oczy pokazac

szkoda na nia slow jak ja maly kopal krzyczala ze boli i kazala podlaczyc sobie kroplowke a ja podobno mocno bolalo bo miala maly brzuch(sciskala sie do 33 tyg) i tylko mama dosnosila zupki, zapiekanki a kolezanka fajki...i tylko myslala kiedy pojdzie sie zabawic i na silownie a dziecko kilka mies ma byc w szpitalu a ona planuje na wakcje wyjechac do pracy zagranice...