reklama

Lipiec 2011

Maqnio wiec sama nie jestem:-Dja czekam na lozeczko bo zamowilam;-)
Maly dzis tak szaleje ze juz wszystko mnie boli a ja na lezaco bratu pisze wypracowanie. Na uczelni mam farta cwiczenia mi zaliczyli tylko jedan kobieta napisac prace kazal i wyslac a jeden facet powiedzial ze nie musze bo do marca chodzilam i wie ze 5 bym miala a ze wie jak to jestem w ciazy nie mam prawa mu sie na oczy pokazac:-D

reklama
Witajcie mamuski

Balkan
ciesze sie ze jestes w domku , dziekuje za sms ale nie miałam jak ci odpisac
u mnie jak na razie dobrze wyniiki złe ale w normie , latam po lekarzach cały czas dzisiaj juz byłam u 2 i w szpitalu wyniki oddac ,

Okazało sie ze mam cukrzyce ciazowa i musze sie 4 razy dziennie kuc i sprawdzac cukier zeby nie przekraczał normy
Wogóle to jestem załamana mam swoje powody domowe problemy nie ziemskie ale nie bede wam sie o tym rozpisywac bo kazda cos tam ma

Wisnienka tez slyszalam ze po 1 cesarce czesto robia 2 przez zrosty ale moja mama ze mna miala a pozniej juz normalnie rodzila:tak:szkoda na nia slow jak ja maly kopal krzyczala ze boli i kazala podlaczyc sobie kroplowke a ja podobno mocno bolalo bo miala maly brzuch(sciskala sie do 33 tyg) i tylko mama dosnosila zupki, zapiekanki a kolezanka fajki...i tylko myslala kiedy pojdzie sie zabawic i na silownie a dziecko kilka mies ma byc w szpitalu a ona planuje na wakcje wyjechac do pracy zagranice...
Marzenka w koncu jestes juz 2 dni mysle co sie z Toba dzieje, trzymam &&&& zeby sie ulozylo;-)

Ostatnia edycja:
wisienka to jest link, ŁÓŻECZKO SZUFLADA KOLORY MATERAC GPK POŚCIEL 18el (1511544174) - Aukcje internetowe Allegro, łózeczko super, szuflada spora, wyglada ładnie i stabilnie, posciel 100 % bawełna plus druga gratis, i wszystkie te bajery jak na zdjeciu tez przyszły. tylko jeden minus - miesiac czekania.
anula super ze z zajeciami jestes do przodu, potem tylko obrona ale to juz pikus:)
marzenka cukrzyca ciazwoa to na szczescie w tych czasach nie wyrok, dasz rade kochana na pewno:*:* i jak potrzebujesz to pisz o swoich zmartwieniach, po tu tu jestesmy:*

Hej brzuchate!

Ja właśnie wlosy umyłam, spalam do 12 prawie heh:) normalnie nudy jak nie wiem..

Co do takich nieodpowiedzialnych "matek" to znam taka, która w ciązy fajki paliła jeden za drugim i mówiła,że jej mama też paliła jak była w ciązy z nią i nic jej nie jest...hmmm a ma kłopoty z sercem.. ciekawe od czego
Jej mały jak się urodził to był malutki i potem tez ciągle chorował.. ale twierdziła że palenie nie szkodzi.. na piwko tez sobie pozwoliła czasami, bo mama jej mówiła że można.. byłam w tym samym czasie w ciązy i nie wyobrażałam sobie jak ona może tak truc dziecko!

Miłego dzionka kobietki!

Maqnio jeszcze egzaminy ale tych 3 bo ten jeden facet tak pewnie postawi ocene;-)tylko niestety tak jak planowalam nie pojde zaocznie na mgr od pazdziernika moze za rok sie uda:tak:

Marzenka współczuję cukrzycy ale ważne, ze wykryta. Co do spraw domowych to współczuję bo wiem ile mogą przynieśc stresu. Jesli chciałabyś pogadac czy coś to pisz PW
Anulka chore to co ona wyprawia. A ty jakie zamówiłaś łóżeczko????
Maqnio ja patrzyłam na takie ale bez szuflady,ale mówisz miesiąc to jakas masakra. A pisze 14 dni roboczych:szok:

wisienka no czas oczekiwania dlugi i nie ma co liczyc ze bedzie szybciej, ale poszukaj lozeczek z firmy "Arus" tez sa sliczne tylko nieco drozsze ale czas oczekiwania na pewno krotszy:)
anula dasz rade a mgr nie zajac, pojdziesz za rok lub dwa, nie przejmuj sie:)
dodi spiochu witaj:)

reklama
Maqnio wlasnie wole poczekac i pojsc na ta specjalizacje co chce bo gdy teraz pozno sie obronie nie bedzie juz miejsc...
Mam nadzieje ze maly bedzie grzeczny bo dorabiam sobie piszac prezentacje maturalne zawsze jak sa chetni 2 w tyg napisze i wpadnie pare groszy;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry