reklama

Lipiec 2011

no coz kazdy chba na taka wyrodna matke trafil ja jak lezalam na patologii z Asia to byly takie 2 co na fajki chodzily i mocnej sypanej kawy tez nie mogly sobie odmowic, jedna na pewno urodzila wczesniaka bo potem ze mna lezala a druga to nie wiem
balkan witaj w domu

reklama
A mi wlasnie przyszla druga pościel polecana przez zuzu2 powiem wam ze nawet lepsza niz pierwsza...
Ja jeszcze nie zamierzam prac choc do polowy czerwca chcialabym sie z tym uporac, rozka nie piore wywietrze tylko pomalu mi idzie to ogarnianie pokoju wszystko stoi juz na miejscu tylko rzeczy poukladac itp brak weny , a Gracjan dzis szaleje w brzuszku jak niewiem.
Mialam w poludnie wizyte pani z Opieki w koszuli mnie prawie zastala bo spalam do 11 przez to ze w nocy spac nie moglam ale na szczescie zdarzylam sie ubrac hihi

Ja cos czuje ze rozpakuje sie na poczatku lipca jakos tak mam przeczucie... tak jak z plcia dziecka wiedzialo sie w glebi serca...

Anulka,a jaka ta pościel - daj link jak możesz.. ja chciałabym i czuję, że jeszcze w czerwcu się rozpakuję (mam nadzieję, że moje przeczucia się sprawdzą)

marzenko najwazniejsze ze ta cukrzyca wykryta, reszte jakos dasz rade, trzymam kciuki :*

ja dzisiaj zrobilam na obiadek nalesniki po meksykansku, przepyszne mi wyszly i to jak duzo :-D i nareszcie mam troszke spokoju, nikogo nie ma w domu caly dzien, tesciowa wyszla ze znajomymi, D w pracy do 20:00 , teraz ide sie przejsc z futrzakiem, niech sie dziad wybiega.
Malutka dzisiaj mi sie w brzuchu przewraca bo caly faluje :-D ahh ...

Emka- u Ciebie wszystko ok? Wlasnie czytalam o czesieniu ziemi w Hiszpani...

Dzisiaj po usg i dzieciaczki maja po 1900 i 1600gr, jedno obrocilo sie glowka do gory, ale maja jeszcze troche czasu na decyzje jaka pozycje do porodu przybrac ;)
podczytuje Was ale ciezko mi nadazyc....
pozdrawiam

emka, czy u ciebie wszystko w porzadku? obejrzalam news o trzesieniu w Hiszpanii i pomyslalam o tobie.

dziekuje dziewczyny za pamiec :*
tak, u mnie ok, na szczescie to trzesienie ziemi bylo w prowincji Murcii, a ta lezy na poludniu hiszpanii, dosyc daleko od Madrytu. NIesamowite, nigdy nie spodziewalabym sie ze w hiszpanii moze byc takie trzesienie ziemi z ofiarami smiertelnymi :/

Morgenrood to masz juz kawal dzieciaczkow w brzuszku, oby tak dalej :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-) nie było mnie ponad 2 tyg i chociaż od wczoraj Was podczytuje to jakoś ciężko się wbić w temat :dry:
W każdym razie u mnie wszystko ok. Zaczynamy malowanie pokoju, także szykuje się pracowity weekend. Potem wezmę się powoli za pranie i układanie rzeczy.

Pozdrawiam Was brzuszki moje :-)

Emka, super, że u Ciebie wszystko w porządku - w TV mówili, że w Madrycie też wstrząsy były odczuwalne....

Oj dziewczyny wiedzę, że pracowita końcówka ciąży się więszkości z Was szykuje.... ja mogę tylko wydawać polecenia.... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry