reklama

Lipiec 2011

Mimi, dzięki - my się czujemy świetnie, tylko mam nakaz bezwzględnego leżenia, co szczególnie z połaczeniu ze świetnym samopoczuciem jest nie do wytrzymania..... ale nie narzekam, bo nie mam prawa biorąc pod uwagę np. Maqnio, która już tygodnie leży.....

reklama
Cóż zrobić,ja sama nie wiem co mnie czeka po wizycie w poradni w związku z podwyższonym ciśnieniem,mnie lekarz też zalecił mało chodzić itp tylko jak to zrobić jak tyle rzeczy jeszcze do kupienia:)

hej dziewczyny

właśnie w dzień dobry tvn mówili o nowych możliwościach stosowania gazu rozweselającego podczas porodu
wypowiadała się położna i lekarz, że bezpieczne i działa
powiem wam że jak patrzyłam na reakcję laski na której to pokazywali to zapragnęłam żeby w moim szpitalu tak było - kilka wdechów i ubaw po pachy :-D

wisienka to był lekarz z Wrocławia, może to z twojego szpitala????
balkan super, że jesteś w domu, ale nie kombinuj, tylko leż grzecznie;-)
patrycja jesteś pod opieką lekarza, po to robią właśnie testy, żeby wykryć i działać - na pewno się tobą zajmą i maleństwu nic nie będzie, trzymam kciuki

;* na dzień dobry pozostałym

hej Mamuski!!

balkan jak milo Cie czytac w domowych pieleszach:) juz powoli mete widac, wiec te kilka tygodni to pikus:)
patrycja &&&&&& zeby wszystko sie pozmyslnie ulozylo:)
morgenrood kurcze super, jakie duze dzieciaczki juz sa, i pewnie niezle sie rozpychaja:)
mimi&&& zeby cisnienei sie uspokoilo, bedzie dobrze:*
sister :* na dobry dzien:)
nikucha napisalam na pw:* i nie smutaj sie:*

kurcze ja od kilku dni mam potworny problem ze spaniem, byl czas ze spalam jak zabita a teraz masakra, w nocy spie po 2, 3 godziny budze sie, krece, usnac nie moge..masakra..
reszte brzuszkow sciskam na dobry dzien:*

Dzień Doberek Pysiaki :** Ja godzinke temu wstałam :-) hi hi korzystam z tych ostatnich chwil swobody :-D chociaż noc była bardzo kiepska :-( nie mogłam usnąć wierciłam się gorąco mi było a jak juz zasypiałam to po godz 2 ktoś mi puszczał sygnałka z zastrzeżonego ;/ na obydwa tel ;/ myślałam że zabije ;/ tak porządnie zasnęłam po 6 ;/ brrrr
Balkan witaj w domku :-)
Siostrunia :** na milusi dzień dla Was :-)
Sestinka kciukiasy za wyniki :**&&&&&&
Mimi Słoneczko mowiłam że masz się nie martwić na zapas bo niepotrzebny Ci ten stres :**

Witam w ten upalny dzien:-)
Weronika ja tak samo mam ostatnio dola, nie wiem czemu tylko bym wyla...
Balkan ja po szpitalu mnie taz kusilo zeby zrobic to czy tamto ale brzuch pokazal ze nie dam rady i leze:tak:juz ponad mies
Wydrusia ja zle spie nad ranem bo wtedy brzuch "domaga sie" lekow i ciezko zasnac:-(
Maqnio chyba biarzesz cordafen tez chce Ci sie po nim pic?ja wtedy mam takie pragnienie ze szok
Moja kolezanka spotkala dziewczyne z ktora lezalam w szpitalu jest mies po cesarce i szaleje a dziecko lezy w szpitalu z rozczepem wargi i z niska waga w 37 tyg maly mial niecale 2 kg a ta sie cieszy bo przeszkody juz przy sobie nie ma i moze sie bawic, co za matka...

Ostatnia edycja:
anula tak cordafen to moj wierny "przyjaciel" niestety, ale nie zauwazylam zeby po nim pragnienie bylo wieksze, to moze dlatego ze ja ogolnie bardzo duzo pije i zazwyczaj nie czuje pragnienia. co do tej malolaty, ktora urodziła tego chorego bąbelka to za przeproszeniem jajniki bym podciela zeby wiecej dzieci miec nie mogla. Przepraszam ze tak mocno to zabrzmialo ale az sie cala gotuje jak slucham o takich "mamusiach"

Ja tez duo pije ale po tym mam az rumience, lekarz mowil ze to nic takiego...zobacze co na wizycie powie.
Ja jej tez duzo mowilam ale ona ma gdzies tylko na papierosa chodzila, na dziecko mowila "to" ale taka rodzina ona 16 lat, matka widziala papiersoy i nic jej nie mowila a karmila ja tylko zapiekankami i zupkami chinskim bo szpitalnego jedziena nie chciala a z tym roboty nie bylo...

reklama
Witajcie dziewczyny. Jak u mnie paskudnie duszno i goraco. Az z sił opadłam
Pipi nie oglądałąm DDTVN ale tylko w moim szpitalu na brochowie jest to darmowe znieczulenie więc pewno tak.

Ja wczoraj na Sr dowiedziałam się, ze mam prawo wyboru i po 1 cc mogę miec drugie. I po co oni mi to mówili:szok:
balkan super, ze już jesteś w domku, oby już do 38tc.
Anula, Maqni co za franca z tej panienki. Racja powinni ją podwiązać:wściekła/y:

Maqnio mogłabyś jeszcze raz wstawic link do łóżeczka co kupiłaś i napisac jak ono w realu i jaka ta pościel i reszta.Ja próbuję coś wybrać w miarę rozsądnej cenie i kurcze nie mogę się zdecydować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry