Witam:-)
Wydrusiu słonko dziękuję za przekazanie wiadomości dziewczynom:-*
No więc czekam jeszcze do piątku na rzstrzygające wyniki bo mam na razie takie i takie... pani w szpitalu gdzie odbierałam wczoraj wyniki powiedziała, że bardzo dużo osób przychodzi na potwierdzenie bo właśnie z tamtego laboratorium tak wychodzi!! tutaj nawet nie dochodze do połowy normy!! zrobiłam prócz HBS jeszcze anty HCV i wszystko wyszło idealnie więc czekamy jeszcze do piątku ale wydaję mi sie, że będzie ujemnie!!!!!
poza tym dzisiaj mamy sajgon w kuchni ponieważ jakieś 3 tyg temu zagościła u nas mysz!!!! a nie możemy po mieszkaniu rozłożyć łapek bo mamy yorka i mogłaby sobie krzywdę zrobić! mysza urzęduję w kuchni gdzie za meblami mamy łapki ale to jest wyjątkowo inteligentna mysz i się nie łapię! ale od wczoraj podejrzewamy, że ona musiała się jakiś czas temu rozmnożyć bo od wczoraj jest smród niemiłosierny w kuchni za meblami!!!!!!!! te myszki musiały jej zdechnąć a ona żyję bo ją słychać, przypomniało nam się, że swego czasu wciągała reklamówki za szafkę więc pewnie sobie ścieliła... a meble są przytwierdzone do ścian więc trzeba kuć... i mąż już się do tego zabiera ja nawet tam nie wchodzę... trzymajcie kciuki!!