• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, oj jak ja bym sobie poszła na jakieś wesele.. a jak narazie sie nic nie szykuje.. Jak były to co roku, a teraz cisza:) a szkoda:)
Fajnie Lilka juz prawie roczek będzie miała, to juz sie też pobawi na weselu haha

reklama
My bylismy z Misią na weselu jak miala roczek:) no tyle że pod wieczór przyjechala po nią tesciowa.. na szczęscie mała już umiała chodzić, więc nie trzeba było z nią za rękę chodzić.. i babć i cioć miała od groma do bawienia haha

Dodiś oby moja też już była taka bystra :-) koniec świata im nie wyszedł :-D idę Kochane spać bo już padam :-) kolorowych senków Kobitki :* buziolki w brzusiolkie :***

Ja sie pozegnalam ale znowu polozylam sie i koniec ze spaniem :/ moj jak dziecko usnał:) ale przytulaczek konkretny byl wczoraj wymeczyl mnie niemilosiernie hehe w poludnie powtorka wiec mu teraz wybaczam :) hihi

Nikogo nie ma :( szkoda ale moze pomalu oczka mi sie zaczna zamykac bo juz zaczynam ziewac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Anulka, witajcie kochane słonecznie

dzisiaj jakby nieco lepszy nastrój, ale jak wyjdzie w ciągu dnia to się okaże.. ja od 2h na nogach, za kolejne 2h przyjeżdża rodzina..zdążyłam już wstawić rosółek, makaron ugotowany, ziemniaki obrane (chyba z tonę musiałam) kotlety zrobione i wstawiłam na fasolkę po bretońsku (jakoś tak chodzi za mną :-)), do obiadku będzie jeszcze mizeria, ale to jest jeszcze czas..

nie wiem co się dzieje, ale od 3 dni mam strasznie opuchnięte nogi, a podeszwy stóp bardzo mnie bolą.. chyba napiszę do lekarza, bo oczywiście wczoraj jak głupia naczytałam się w necie, że to może być zatrucie ciążowe..ech, oby nie :tak:

miłego, pogodnego dnia!

Witajcie :-)

Konwaljanka do zatrucia brakuje ci jeszcze wysokiego ciśnienia i białka w moczu. Same zapuchniete nogi o oniczym jeszcze nie świadczą.

reklama
Konwalianka no u mnie na tyg byla fasolka ale juz bym nie zaryzykowala i nie jadla hehe nie bede dziecka sobie zagazowywac:) rozfasolilo mnie jak niewiem ze chodzic nie moglam...
Co do nog to zmora niejednej z nas i corin na racje to nie musi swiadczyc o zatruciu... kolezanka bedac w ciazy zrobila sie dwa razy wieksza nogi mialam masakryczne i nie miala zatrucia i obys ty tez tego nie miala:)

Powiem wam co mi wczoraj powiedziala mama mojego przyszlego szwagra jak byli z zaproszeniem bo dwie suszarki ciuszkow sie suszyly i z tekstem zebym sciagnela przed zachodem slonca bo jest cos takiego ze jak sie nie sciagnie to dzieciatko jest placzliwe i mama moja od razu do mnie ze sciagaj a rano wywiesisz a ja z mina na nia ze daj spokoj nie bede sie zabijac o to jak bedzie mialo plakac to i tak bedzie... i zostawilam pranko zeby schlo kto teraz wierzy w zabobony....

Mykam przytulic sie do skarbka :)
życze milej i spokojnej niedzieli brzuchatki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry