reklama

Lipiec 2011

mimi, faktycznie musisz pogadać z lekarzem prowadzącym, takie ciśnienie nie jest niskie, ale teraz stresując się tylko pogarszasz stan kochana, bo dodatkowo się dołujesz.. a maluszek przeżywa razem z Tobą..

reklama
Ostatnia edycja:
gonia, ze mnie czasem tez tak mocno leci, a potem znow stopuje. Mam nadzieje ze to u ciebie to tez zwykle upławy tylko w ilości hurtowej. Moze to kwestia tego ze czop ci odszedł to uplawy sie chwilowo zwiększyły?

Corin ja mam w kołysce kokos pianka gryka a w łóżeczku pianka kokos. Ten kokos jakis taki strasznie twardy.
gon1a skoro sprawdzała to a pewno upławy, ze mnie też czasem mocno leci
mimi współczuję coraz mniej wierze w tą cholerną służbę zdrowia i tam mają ludzie z powołaniem pracować

Cześć Dziewczynki !
Widzę, że nie tylko ja miałam problemy z netem. I że nie jestem jedyna, która szykuje się na lipcowy poród w czerwcu :-D
Ja we wtorek będę znała termin cc a od środy będę już w szpitalu. Coś czuję, że zrobię lekarzom w szpitalu prezent i urodzę w niedzielę :-) -poprzednie dwa cięcia też musieli mi robić w niedzielę.

Hej Kochane ja we wtorek też do ginka idę... masakrycznie puchne... wiem że to niby normalne ale nie aż tak chyba... na dodatek te boleści :-/ kumpela mi powiedziała że przesadzam i że ginek sie wkurzy jak mu znów przyjdę ale co zrobie jak wizyte mam na 21 czerwca dopiero... a się martwie... w koncu jest moim lekarzem prowadzacym

reklama
Konwalianka, raczej tak.
Wprawdzie termin mam tak jak TY na 5 lipca, ale ze względu na problem z łozyskiem w dwóch poprzednich ciążach lekarz powiedział, ze nie b,ędzie ryzykował. Ja chyba też już jestem wystarczająco przerazona, żeby dłużej czekać. Tym bardziej, że z USG wynika, że ciążą jest wyżej. :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry