reklama

Lipiec 2011

basieniak, to super wieści.. maluszek większy niż mój, ale każdy maluch ma swoją wagę..

ja nie wytrzymam tej niepewności.. niestety nadal krwawię, jakiś skrzep mi wypadł..
mailuj, powiedział, że mógłby wepchnąć nawet 3 palce (dokładnie tak to określił ), ale przy pierwszym dziecku można tak chodzić i tydzień..

reklama
Konwalianka tylko spokój Kochana,masz kogoś przy sobie kto Cię zawiezie na ip?może faktycznie lepiej jedź jakby co to cie zatrzymaja w szpitalu i będziesz się czuła bezpiecznie

Konwalianko czyli jestem prorokiem nr 2 na forum:-) Może rzeczywiście po badaniu to krwawienie, ale jak dla mnie to Ty rodzisz. Już wczoraj tak czułam. A mówiłaś, że ginek się nie stresował. Będzie dobrze. Dzidzia ma 3 kg. Uściski!

Cholerka, dobrze, że kończę pakować torbę:szok: moja szyjka też otwarta. Na szczęście dziś nic mnie nie bolało.

Basieniak gratuluję dużej dzidzi:-)
Maqnio ja cały czas trzymam kciuki za jutro!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przestańcie panikować rodzisz nie rodzisz.Wpędzacie dziewczynę w stres.Magia sory ale nie jestss położną.Zaczynaja mnie już wnerwiać niektóre proroctwa.Powinna pojechać na ip by sie uspokoić i tyle.Nie siejmy paniki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry