reklama
Miczka
Fanka BB :)
Miczka witaj wlasnie wczoraj wspominalam gdzie sa dziewuszki co sie nie odzywaja...
Wiele razy się zbierałam żeby napisać ale drukujecie w takim tempie, że nie sposób za Wami nadążyć. Co weszłam, podczytałam trochę i juz mi brakowało czasu żeby coś napisać
Pisz jak tam u ciebie jak malenstwoopowiadaj
Z Maleństwem wszystko dobrze i jak tak Was czytam to chyba na prawdę nie mam na co narzekać. Poza typowymi dolegliwościami związanymi z końcówką ciąży to czuję się całkiem nieźle. Najgorsze są noce - nie mogę spać, wszystko mnie boli, drętwieje, a przerzucenie się z boku na bok to istny wyczyn kaskaderski
No... to tyle mniej więcej co u mnie
Miczka
aha - Zorah - wszystkiego najlepszego 
kociatka
Jaki to jest sredni brzuszek Psotko? Ja mam 115 cm w pasie...
Miczka, oby tak dalej! Juz naprawde koncowka ostatniej prostej;-)
Miczka, oby tak dalej! Juz naprawde koncowka ostatniej prostej;-)
Zorah, wszystkiego naj naj, spelnienia marzen!
Psota, moj Niko ma czkawke tez bardzo czesto, i to taka ze az mi caly brzucho lata! To pewnie po mamusi bo ja tez czesto czkam, hihi!
Kurcze, widze ze Wisienka w szpitalu, bidula! No oby wszystko szlo pomyslnie!
Ja wczoraj zaszalalam, najpierw spacery po parku (dalam fotke na osobny watek) a potem ze 3 godzinki w pubie irlandzkim przesiedzialam z moim T, ale bylo fajnie, dawno tak sobie spokojnie nie rozmawialismy...Stwierdzilismy ze musimy jeszcze korzystac z bycia tylko we dwoje, bo lada chwila juz bedzie z nami nasze Cudo! No wiec korzystamy!
Milej sobotki wszystkim Lipcoweczkom!
Psota, moj Niko ma czkawke tez bardzo czesto, i to taka ze az mi caly brzucho lata! To pewnie po mamusi bo ja tez czesto czkam, hihi!
Kurcze, widze ze Wisienka w szpitalu, bidula! No oby wszystko szlo pomyslnie!
Ja wczoraj zaszalalam, najpierw spacery po parku (dalam fotke na osobny watek) a potem ze 3 godzinki w pubie irlandzkim przesiedzialam z moim T, ale bylo fajnie, dawno tak sobie spokojnie nie rozmawialismy...Stwierdzilismy ze musimy jeszcze korzystac z bycia tylko we dwoje, bo lada chwila juz bedzie z nami nasze Cudo! No wiec korzystamy!
Milej sobotki wszystkim Lipcoweczkom!
reklama
malamii06
kociatka, a już myślałam, że to ze mnie taki wielkolud - wczoraj się mierzyłam i mam 112 w pasie