Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już Ci normalnie zazdroszczę.. my nowe mieszkanie, ale mamy tylko 3;/ na upartego można i 4 zrobić..ale to nasze raczej docelowe miejsce, wiec o wymianie tez nie ma co marzyc.. tyle, ze dla nas priorytetem był domek z podwórkiem..a z tym spotkaniem się w Złotych tarasach, to jasne.. im szybciej tym lepiej :-)
u mnie tam ok od rana zakupki robiliśmy pranka spacery w ogóle nie czuję,że ja w ciąży jestem tylko brzunio mi to pokazuje 
współćzuj.ę Wam tych skurczy,bo ja mam ale rzadko i nie są tragiczne tzn bolą nie powiem,że nie,ale wtedy staram się oddychać i rozchodzić mi zawsze pomaga 
No i myślałam,że już dziś łóżeczko stanie,ale na magazynie go zabrakło i jest już zamówione więc jestem spokojna
wózek to tam dopiero jak się dzidek urodzi mąz zamówi a 3 dni się czeka więc spoko 

;-)

ja dziś torbę do końca spakowałam także już mogę spać spokojnie i czekać na lipiec
buziam wszystkie pominięte laseczki :*:*:*:* życzę miłego wieczorku i niedzieli wspaniałej