Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiulka Emkamek ja to samo przerabiałam z moim starszym synkiem Łukaszkiem. Byłam na diecie, ale po troszeczku próbowałam nabiału itd. Mały miał straszne kolki. A po 3 miesiącach okazało się, że jest totalnym alergikiem i to nie wiadomo na co. Pewnego razu po kąpieli zauważyliśmy, że ma taką skórę jak po pożarze:-( Tak cierpiał, że serce się krajało. Odstawiałam wszystko po kolei. Aż zaczęłam jeść ryż z cukrem. I nadal nie mogliśmy dojść co to za czort. Okazało się, że to proszki dla dzieci - Lovela, Jelp. W testach wyszło uczulenie na: nabiał, cytrusy, owoce pestkowe, pomidory, kurczaka, wołowinę, orzechy, soję i wziewne (trawy, brzoza, wysokie drzewa). Do tej pory mały nie je nabiału, cytrusów, orzechów i soi (a ma 6 lat). No, przyjęło się masło i mała ilość jogurtu. Ma astmę. Choć lekarze są dobrej myśli. Mówią, że ze wszystkiego powinien wyrosnąć:-)
Kasiulka, rozumiem Cie doskonale, bo moj Adas zaczal tolerowac nabial ok. 4 mies. temu.:-) Co to byla za radosc i ulga. Masakra z czytaniem kazdej etykietki i ten wstretny Nutramigen...Na szczescie maluszki wyrastaja ze skazy do ok. 3 roku zycia, wiec u Twojej Majeczki pewnie tez tak bedzie, tym bardziej, ze nie 'trujesz' jej alergenem.
A probowalas Jej powoli cos wprowadzac?
No właśnie, te cholerne alergie. U takich maluchów jedna nieleczona alergia wywołuje kolejne, a najgorzej nie wiedzieć co powoduje dolegliwości......U nas Maja ne może nabiału, jabłka, wołowiny, mąki pszennej. I lekarze mówią, że to ustąpi??? Asta też? A szczepionki? W tym wieku chyba już można....
Bardzo mnie bolą plecy, miednica, nogi....Czuję jak mi się wszystko rozłazi, mięśnie nic nie trzymają. Chodzę na basen, myślałam, że przyniesie jakąś ulgę, a tu doopa - nic nie pomaga. Kiepsko śpię....niech już będzie ten lipiec.