reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrusiu trzymaj się tam. I naprawdę nie czekaj do ostatniej chwili :-)
Jeśli to już TEN moment to Liliana już nie może się doczekać spotkania z Tobą.

A mnie czyści od kilku dni. I dzisiaj jeszcze tak strasznie mnie ręka bolała że chodziłam i jęczałam z bólu. Nie wiem, mały mi chyba uciska gdzieś na nerwy.

Aneta, też tak mam..od 3 dni drętwieje mi prawa ręka, ale to tak, ze czucia w niej niemal nie mam.. nie wiem jak on leży, ale wydaje mi się, że jego pozycja się nie zmieniła od 3 tygodni a jednak teraz taką mam dolegliwość.. może to główka coś uciska..

Nie da się uleżeć a gdzie zdrzemnąć czekam jeszcze 30 min i dzwonie :-( oby rozwarcie było bo jak nie to znów lipa :-( ale tamte skurcze sie lekko wytrzymało a te już nie da rady :-(

Doberek brzuchatki i bąbeleczki :*:*:*:*
Coś tutaj poczytuje,że wydrusię łapię ?? Ooooo :szok: Słońce weź nie czekaj tylko jedź może to jeszcze nie to a może to i tak jak piszą dziewczyny tak przechodzisz 1szą fazę :*:*:*:* bardzo mocno Cię tulamy i nie bój się nic wszystko będzie dobrze!!!!!
Dziewczyny czy psocia pisała coś po wizycie ??? Kurcze smsa też nie mam żadnego od niej martwi mnie to troszkę,chyba,że późno z Marcinem wrócili i zasnęła szybko...
Jak Wam w ogóle nocka minęła ??/ Mnie kośc narywała łonowa,ale wstałam i troszkę pochodziłam jakoś zasnęłam także jest ok właśnie do kubka nasiusiałam i zaraz lecę krewkę oddać ..

reklama
marzenka dzięki kochana za godzinkę napisze jej smska albo później,bo Ona taki śpioch,że jeszcze się wkurzy,że ją budzę :-D:-D Lecę się kąpać i do ośrodka (oby koleje nie było )
A Ty też odpoczywaj Marzenka :*:*:*:* no dobra spadam kochane ale ja zaraz będę ;) :*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry