Hey
Wisienka - Imbir powiadasz ? jeszcze nie testowałam zobaczymy jak to działa
Ratuje się mineralną z cytryną ale działa na krótko .....Dzięki 
lil- Trzymam kciuki !
Dziewczyny miałam jechac po zakup poduszki ergonomicznej bo strasznie zle sypiam ostatnio ale oczywiscie mdłosci odebrały mi ochotę więc przełoże to na kiedy indziej ;(
Na 10.10 mam wizyte trzymajcie kciuki oby wszystko poszło po mojej mysli ....jak pomysle że jutro do pracy to mnie
Wisienka - Imbir powiadasz ? jeszcze nie testowałam zobaczymy jak to działa
lil- Trzymam kciuki !
Dziewczyny miałam jechac po zakup poduszki ergonomicznej bo strasznie zle sypiam ostatnio ale oczywiscie mdłosci odebrały mi ochotę więc przełoże to na kiedy indziej ;(
Na 10.10 mam wizyte trzymajcie kciuki oby wszystko poszło po mojej mysli ....jak pomysle że jutro do pracy to mnie

Ostatnia edycja:
zjem sniadanko ... poczytam co tam od wczoraj naskrobałyście ...ostatnio chodze spać razem z kurami
ale w nocy budze sie ciągle a to siku a to za duszno i tak wiecznie coś.oszqrde trzymam kciuki za wizyte !!
jadłam jak najęta a dziś juz znowu spokojnie
kośc ogonowa nadal pobolewa a poza tym Ok .
. Meczę się też szybko i dalej mam metaliczny posmak.Piersi czuję, czasem leciusienko pobolą ale bez przesady nie jest to nawet dokuczliwe. No a mdłości są też delikatne. Tylko kiedy jestem głodna. No i jest czysto, nic nie widać ani na majtach ani na papierze. Więc jestem dobrej myśli:-)