reklama

Lipiec 2011

psotka Łukaszek ciągle całuje mój brzuch i mówi: "Kocham Cię Stasiu, tu mówi Twój starszy brat":-) Pewnie myśli, że od razu będzie się z nim bawił. Ma 2 lalki i parę pluszaków i to są jego dzieci:-D Karmi je, przewija, całuje i karci, he he:-)
wisienko no właśnie, mają zapach raczej upławów. No, ale dopytam się jutro. Mam nadzieję, że to nic tak bardzo pilnego. W poniedziałek mam pełną wizytę.

reklama
Psotka dzięki za pamięć A WIĘC LEPIEJ NIŻ MIAŁO BYĆ:-DSpokojnie dostanie się do swymarzonej szkoły. Z drugiej strony jak on to zrobił skoro się prawie nie uczył...........
Corin zczelić cię..............:-D

Magia, Tomuś też myślał, że maluszek od razu będzie się z nim bawił, a jak mu powiedziałam, że Dawidek jak sie urodzi to będzie tylko spał, jadł i robił kupkę, to stwierdził ,,no dobra i tak go kocham, niech Ci odejdzie ten wód i urodź już!" Musiał gdzieś usłyszeć, jak rozmawiałam z mamą o odejściu wód i zapamietał, heheh;)

psotka niezły ten Twój Tomuś:-D Łukaszek jak miał ten egzamin to kłaniał się przed pianinem podpierając z tyłu jedną ręką kręgosłup:-D Musiał podpatrzeć jak ja tak sobie podpieram, hi hi:-) Śmieszne te dzieciaki:-) Obawiam się, że będzie chciał nosić swojego braciszka. Będę musiała go pilnować.
corin a jak Twoje skurcze? nawiedzają Cię jeszcze?

Hehehe, no też mu było ciężko, a co;) Masz rację, że trzeba będzie uważać, Tomek też już się pytał, czy on będzie mógł go nosić i wyciągać z łóżeczka.

psotka Łukasz postanowił, że nauczy Stasia wszystkich funkcji na telefonie i będzie grał mu na pianinie. W sumie ten drugi pomysł nie jest zły:-)

Qrczę, patrzę na swoje stopy i myślę co by powiedziała na nie babcia Dodi. Że nie nadają się do porodu:-D Muszę je wymoczyć czym prędzej:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry