Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie w szpitalu tak samo jak u was jest przy porodze polozna, lekarz zaglada od czasu do czasu i to nie kazdy...wiadomo kazda z nas chcialaby rodzic gdy prowadzacy ma dyzur ale to tylko kwestia szczescia, mi wczoraj lekarz podal 4 terminy jego dyzurow ale to maly zadecyduje o wyjscu(ja nie bede kombinowac aby to koniecznie bylo na jego dyzurze), poza tym lekarz zobaczy i pojdzie tu polozna sie liczy. To kwestia komfortu psychicznego ze nasz lekarz jest jakby cos obok. Jednak z wzyciu nie spotkalam sie z tym zeby lekarz byl bez powodu przy porodzie chyba ze tak jak pisalyscie dostal odpowiednia sume w kopercie, a kiedy zlapie nas nie wiadmo dzieciaczki zadecyduja i co wtedy przeciez sie nie wycofamy z powodu zlego lekarza na dyzurze. A co do tematu moderatora mysle ze kazdej z nas jest obojetne kto nim jest, wiec Anulka ten temat raczej niepatrzebnie byll poruszany, jesli masz czas i checi to jak najbardziej dla mnie mozesz sie tym zjac. A co do kotni to nie odbieram tego tak kazda napisala jaki sa praktyki u nich w szpitalach i tyle, u kazdej z nas jest tak samo dlatego tak ciezko uwierzyc w to co pisze Anulka...tyle ode mnie