reklama

Lipiec 2011

wydrusia, ona miała dzisiaj mieć wywoływany oxy, ale nie wiem dlaczego, nie pamiętam.. widocznie nic to nie dało, skoro miała cc

Iwonka, córeczka zorah nie jest pierwszą lipcówką.. pierwsza jest córa Beetki, która się urodziła w 26t 2 dniu :)

Ostatnia edycja:
reklama
marzenko wiadome ze sie przezywa, czy to 1 dziecko czy 4 z kolei. Ja nawet plakalam na SR jak puscila nam filmik z porodu, jak polozyli malenstwo na brzuchu , wyobrazilam sobie siebie i mi lzy polecialy. Tez bede ryczec jak glupia pewnie, ale ze szczescia!!

em ka czy to pierwsze czy kolejne człowiek czeka i cieszy i wzrusza się chyba tak samo:tak:a jak dziś twe stopy?lepiej ?czy nadal BIG
corin mi pomagają śliwki tyllko codziennie trzeba po trochu chociaż poskubać
dziób odległość spora nic bliżej nie ma ?
ja w sumie też nie wiem czemu zorah oxy a na koniec cc??
balkan gratuluję terminu ...07.07 hmmmm fajna data jak można się tak wyrazic

MADZIK po wczorajszym calutkim dniu na nogach i kremowi z kasztanowca nawet nie spuchly wieczorem, wiec jednak pomaga ruch na opuchlizne :-) postaram sie wychodzic jak najczeszciej, szczegolnie jesli sie b.dobrze czuje. A jutro basenik ^^

moze zorah mimo ze dostala oxy nie rozwierala sie szyjka tak jak powinno i za dlugo to trwalo i zeby jej zaoszczedzic godzin cierpien to jej zrobili CC

Dzień dobry :)
Czy u Was też jest tak duszno?? Ja ledwo żyję :/ Wstałam o 9, trochę ogarnęłam w domu, zrobiłam obiad, próbowałam Was nadrobić czytając i mnie wieczór zastał :P tyle nadrukowałyście.

Wisieńka i co z basenem, byłaś? Ja bym się chyba już bała.. :P Poza tym ja się nie lubię taplać w basenie (tylko w morzu!!) więc nie będę Cię namawiać ;)
Miczka - super, że wszystko OK! Ciekawe czy dzidzia się załapie na czerwiec ;)
gon1a - synuś dogoni z wagą i nim się spostrzeżesz a będzie miał 3 kg, a potem 4 kg, a potem... :)
konwalianka - dobrze, że do domku wróciłaś jeszcze w dwupaczku. Mam nadzieję, że humorek już lepszy a owoce zjedzone :) Ja mam zawsze ochotę na coś słodkiego po obiedzie!! Aż się mąż ze mnie śmieje :D
sestina, jaki filmik oglądałaś w nocy? :) Ja wczoraj byłam w kinie z mężem na "Super 8". Miał być thiller sci-fi a ja bym to jako kino familijne zaliczyła..
dodi - z jednej strony strach jechać, ale z drugiej strony jakbym się dobrze czuła to chyba bym pojechała. Przecież to nie jest aż tak znowu daleko.
maqnio - jesteś niesamowita! ja z ledwością dzisiaj ubranka poprasowałam.. a Ty wszystkie okna pomyłaś!!
MAGIA, dobrze że już spokojniejsza jesteś. Oby w poniedziałek były jakieś wiadomości, koniecznie daj znać! Ciekawe skąd te przeciwciała..
balkan - oficjalnie możesz rozpocząć odliczanie ;)
zorah - gratuluję!!! kolejny forumkowy dzidziuś na świecie:)))) Która następna? ;)

Ja biorę się teraz za odpoczywanie :) już do końca dnia będę robić NIC :]
Zaraz coś obejrzymy z mężem, my to maniaki jesteśmy :P
Aaa, gotuję bób :) Pierwszy w tym roku, ciekawe czy będzie dobry? :)

reklama
Już przeczytałam na "liście rozpakowanych mam" przeoczyłam dlatego, że w tym czasie nie wchodziłam na forum, a póżniej wszystkiego nie zdałam nadrobić.
No właśnie a wiecie może co z jej córeczką? jak sobie poradziła, przecież była taka maleńka?? Ma któraś z was z nią kontakt??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry