reklama

Lipiec 2011

Dziewczynki moze mi któras pomoze ,

Chciałam wysłac sms z bramki internetowej do kolezanki co ma telefon z sieci era i ona nie ma uaktywnione ze moze je odbierac czy któras moze wie jakiego sms wysłac zeby mogła to uaktywnic zeby odbierac sms z bramki

reklama
Dzieki dziewczyny za rady. Postaram sie dorwac sliwki suszone i kapuste kiszona. Czopki w ostatecznosci, ewentualnie kupie sobie lewatywe.

Danony dla mnie nie istnieja, nie kupuje nic co jest z tej firmy siemienia nie jestem w stanie przelknac, taka dziwna jestem ;-)

Dziob-dziób ja tak jak mimi, jestem w szoku.. ja mam niby 25km, a odległość mnie przeraża (głównie korki), ale 100km, to przecież bite 2h jazdy! niemniej nie jesteś sama ze swoimi obawami i stresem..jedyne rozwiązanie, to zwrócić uwagę na inne tory.. czyli tak jak napisala wydrusia :-)
balkan - gratuluje terminu.. teraz już możesz planować wszystko do ostaniej chwili - super!

Hej wydrusiu :-) o widzisz dobry pomysł ja też muszę uszykować kosołkę :tak: widzę że masz CC jak miałobyć na początku? fajnie już niedługo będziesz tulić Liliankę :-) super.

dziub_dziub ja też miewam handre mam nadzieję że szzybko przejdze, poczytaj dobrą książkę albo obejrzyj komedię albo poczytaj "poród na wesoło" to cie napewno rozbawi :-D Trzymaj się kochana :-)

corin dobre są czopki glicerolowe jak piszę wydrusia mi też pomagają !!!

Tak sie złożyło że szpital pod który podlega moja kommuna(gmina) w której mieszkam znajduje sie odemnie 100 km... Mieszkamy na wyspie. Najbliższy szpital jest ok 40 km tylko że z niego przenieśli akurat ginekologie i położniczy do tego który jest ode mnie akurat 100 km... Taka Szwecja wszędzie daleko :(
Korków raczej na tej trasie nie ma, za to szwedzi w większości jeżdza jak c***y gdzie można 90 to naginają prawo do 60-70 km/h a na kretej drodze takiego to i cieżko wyprzedzić... W najgorszym wypadku będziemy do szpitala jechac ok 1,5h.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry