reklama

Lipiec 2011

reklama
tena lady powiadasz .....:-Dno to by była niespodzianka jakby mąż do domu wrócił a ja w takich sexi galotach :-D:-Dna fotelu :-D

Mnie to dopiero teraz BOB wyjdzie...z ogonkiem od czeresionki na wierzchu (ozdoba taka):-D:szok:
czekoladka z wisienką :-D:-Dboszze :-D lub krecik z grzywką

corin przewinełaś się już to chodź;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrze, że sama w domu jestem, bo mój by pomyslał, ze zgłupialam... tak się do kompa chichrać!!

firnaki powieszone, a ja nie urodziłam...no trudno:) ide suszyć włosy:) bedę zaglądac! tylko mi tu nie drwić z mojego nieszcześcia, bo ledwo mi przez gardło przeszedł ten ogonek:) ciekawe jak będzie z wyjściem:)

Anulka, no to teraz się za sprzątanie zabrałaś, chcesz urodzic szybciej cwaniaro haha.. kolejka to kolejka:) :-D

reklama
Dobrze, że sama w domu jestem, bo mój by pomyslał, ze zgłupialam... tak się do kompa chichrać!!

firnaki powieszone, a ja nie urodziłam...no trudno:) ide suszyć włosy:) bedę zaglądac! tylko mi tu nie drwić z mojego nieszcześcia, bo ledwo mi przez gardło przeszedł ten ogonek:) ciekawe jak będzie z wyjściem:)

Anulka, no to teraz się za sprzątanie zabrałaś, chcesz urodzic szybciej cwaniaro haha.. kolejka to kolejka:) :-D
dobrze że się jeszcze pokazałas bo myslałam że zostałas na karniszu :-Da ogonek no cóż aż starch się bac...gorzej jak cię dziś złąpie i lewatykę zrobią a tam saaaaaaaaammmmmme PATYKI jak nic opieka społeczna się zainteresuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry