reklama

Lipiec 2011

hej brzuchole :-)
ja ostatnio jakos nie mam weny do siedzenia na forum, podczytuje was ale jakos tak z odpisywaniem mi nie idzie :-p

przyszlam wlasnie ze SR, mam ja w kazda srode na 9:30 i o ktorej sie dzis obudzilam o 9:30 :-D w 10 min bylam wyszykowana a w nastepne 5 dolecialam do centrum zdrowia :-D to sie nazywa ciezrowka torpeda :-D

caly czas sie zamartwiam tym zeby nie miec CC z powodu ulozenia posladkowego malej :-( niczym sie nie przejmowalam, ale jak widze ze zostalo mi 4 tyg a mala dalej mnie glowka na gorze gniecie to jakos tak mi sie niemilo robi na sama mysl o cesarce. NIby ma jeszcze duzo czasu itd ale pod tym wzgedem jestem pesymistka...

Corin takie ruchy , a'la ticki to ja mam jak zasypiam. W tej pierwszej fazie snu, zamykam oczy i nagle z lokcia mojego D przywale, albo nogi prostuje takim spontanicznym ruchem. Nie wiem z czego sie to bierze, moja mama tez tak ma, a co do dzieci to maly od szwagierki po urodzeniu az do tej pory tez ma te odruchy i czasami sie budzi przez nie z placzem :-D

reszte ciezaroweczek witam i zycze milego dzionka. U nas znowu upal, nie ruszam 4 liter z domu xD

reklama
wydrussia fakt, ale tak krótko napisała jak na nia ze nie zauwazyłam...ehh na pewno niepotrzebnie się martwi ale kazda z nas by tak samo miała pewnie
hola emeczka;) vel torpeda hahah

Em_ka hej Kochana :-) mój mąż też ma taki tick :-D jak zasypia to nogami macha :-D ale w 15 min być uszykowaną i na miejscu nio to na prawde pozazdrościć :-) ja to w 15 min bym wychodziła z wyrka :-)
Sestinko też byłam w szoku jak zobaczyłam jej posta :szok: Bidulka może niepotrzebnie stres przechodzi jak miała Patrycjaa tu złe wyniki zaraz okazały się ok i pomyłką tu że mała 2 tyg nie rośnie jak poszła do innego okazało się że roooośnie i to książkowo... i po co nam te nerwy ?:/

Corin a chyba Nil napisala wyzej , ze to przez niedojrzaly uklad nerwowy :-D czyzbysmy mialy jakis problem ? :-D

wydruska ja jestem w pelni sprawna ciezarowa na ostatniej prostej :-D, az wam na prawde wspolczuje z powodu tych roznych dolegliwosci. Jednak cos za cos, nic mi nie dolega ale mala posladkowo, wiec widziesz :-D zawsze cos na odwrot muswi byc.

wydrussia usg jest rewelacyjnym wynalazkiem dopoki pokazuje dobrze, a jak za" dobrze" to człowiek schizuje. Moze lepiej było jak kiedys nasze mamy wiedziały ze nic nie wiedza i jakos tak naturalniej było a my kazde dane analizujemy z kazdej strony i panikujemy- ale wpływu juz na to nie mamy....

hej ciężarówki

humorek widzę od rana super dopisuje :)
a ja wróciłam właśnie ze sklepu, zmachałam się jakbym co najmniej całe miasto przeleciała. Zaczyna się duchota na dworze - dzisiaj nie rodzę :-p
w ogóle wszyscy mi dzisiaj mówią, że albo im się śniłam z maluszkiem albo myśleli o mnie rano. I tak sobie uświadomiłam, że według tego nowego terminu został mi tylko tydzień!!! :szok::szok:

reklama
ahhh... tak sobie dzisiaj ogladalam filmik na SR z porodu i na prawde az sie lezka w oku kreci, juz przebieram nozkami z niecierpliwosci, niby tak malo, za nami tyle miesiecy ciazy a ostatnie tygodnie tak sie dluza... dziadostwo! gdybym miala tylko zegar z ktorym mozna sie przenosic w czasie :-D ......... podkrecilabym go troszke, tak co najmniej o 3 tyg :-D

JACIE< BASIENIAK MA JUZ DZIDZUSIA

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry