Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzis cos jest w powietrzu co dziala na naszych facetow. Ja chyba faktycznie mojemu stukne...
Mowie mu uradowana ze przyszla karuzelka i ze juz jest zamocowana i zanim mu zdarzylam powiedziec zeby poszedl zobaczyc to on wszedl mi w slowo i mowi ze trzeba ja rozlozyc teraz. A wlasnie ze nie
Konwalianka az sie popłakałam po twojej opowiesci z porodówki , taka głupia jestem ale mnie to wzrusza bardzo , jestes dzielna dziewczyna a synus wspaniała nagroda za te cierpienia i bóle
Ja też się popłakałam czytając opowieść konwalianki.. Jak sobie pomyślę o tym momencie, kiedy szkrab będzie na moim brzuszku, a mąż obok.. no jak tu nie płakać
ja juz po i tak jak przypuszczałam nie wiem poza tym co juz wiem. cąły zapis ktg skurcze od 80-100% a ja zadnego nie czułam. usg ok, przepływy w normie, mała juz prawie nie rosnie..jupi...przytyłam moze ok 100 g i gin stwierdził ze wiecej jak 4000g, nie ma i ze wielowodzie sie nie powiekszyło ,jest na takim samym poziomie jak 3 tyg., a i mała do kanału rodnego nie wstawiona i wstawi sie dopiero jak wody odejda, poniewaz przy wielowodziu nie ma szanas zeby sama sie wstawila,bo ta zbyt duza ilosc wód, bedzie ja po prostu wypychac...no i ze....czekamy....i ze do 2 tygodni moge sie przeterminowac...bosko.....
konwalianko piekna historia, nie sposób, zeby łezka nie poleciała...zazdroszcze i juz marze o tym malutkim ciałku na swoim brzuchu katerinko trzymam &&&& zebys szybciutko wróciła do domku
Ja wróciłam z plaży )))))) jak już stałam przy budce z goframi to jakoś mi się ich odechciało za to uśmiechały się do mnie lody kręcone i pochłonęłam dwa :-)
Orchi, Emka ja też myślałam, że po CC nic nie leci, dopiero jakiś tydzień temu wyczytałam, że jest połóg normalnie.
Śmigam jakiś obiad zrobić. Na dobranoc jeszcze wpadnę przeczytać opowieść KOnwalijki.
u mnie ok dalej w dwupaczku, skurcze lekkie wiec nie bylo sensu siedziec w szpitalu a miejsc juz brakowalo co drugi dzien musze sie stawiac na ktg...
czuje sie dobrze takze ok