Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marzencia od razu mi się z tym snem skojarzył Chajzer i jego ZONK hihi bramka nr 1 2 czy 3 hahahah
Kurde dziewczyny też byście się non stop śmiały ??? albo ja jakaś dziwna jestem
Dzień dobry mamuśki :) ja dzisiaj do 9 pospałam, ale dalej jakaś nieprzytomna jestem Mam dzisiaj siostrzenicę i siostrzeńca na cały dzień, a nie mam weny żeby sie nimi jakoś zajać i bidulki się nudzą
orchidea mi tak samo sie skojarzyło z tym programem idz na całosc hehe, i te bramki Kociatka mi tez sie bardzo ciezko juz chodzi tym bardziej ze waze teraz 110 kg , ale jak nie ma zadnych objawów to ja tego nie zmienie trzeba czekac na decyzje dzidziusiów
dodi a wczesniejsza ciaze tez przenosiłas , mi lekarka mówiła ze moze tak byc jak z poprzednimi ciazami , no i dziewczynki sa leniwe nie chca wychodzic na czas hehe
Marzena, no przenosiłam...tyle, że nie wiem ile w tym prawdy, bo wtedy to raczej tak na oko powiedziałam kiedy miałam ostatnią miesiączkę, bo nie pamiętałam... a teraz to wiem dokładnie kiedy.. no zobaczymy, czy leniuch wyjdzie w terminie