reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi :-D rozwarcie skrzydelek nosa na 6 cm, zaczyna sie akcja porodowa :-D pozniej tylko kwestia ktora dziurka by wyszlo :-D
a pozniej mialabys taki nos ze przy oddychaniu bys caly dom odkurzyla :-D ahhahaha

mala_monis juz sie oswoilam z mysla ze moze byc cesarka, samej operacji sie nie boje tylko rekuperacji po niej. No ale jak trzeba to trzeba, ale moze sie jeszcze cos innego okaze...

:-D:-D:-D EMka, humorek dopisuje widzę :-D jedna rączka jedną dziurkę, druga w drugą, i konieczne jest nacinanie przegrody żeby główka przeszła.

Ta herbatka to ze świeżych liści malin?

Dziewczyny, wróciłam z IP. Zadzwoniłam do gina, kazał pojechać do szpitalasprawdzić co i jak, bo on dopiero wraca po 13, no to pojechałam, KTGeleganckie, USG super, wszystko w normach, no ale czop odlazł i rozwarcie na 2cm, normalnie zostałabym w szpitalu, ale porodówka pęka w szwach, więc odesłalimnie do domu, mam się obserwować i skonsultować sytuację z lekarzem prowadzącym.Po 13 będę dzwoniła do swojego lekarza, zobaczymy co powie:)

SMS od Maqnio na smsowym:)

Ostatnia edycja:
danska :-D rozwarcie jednej dziurki na 10 a drugiej na 6, jak sie zlacza przy przecieciu przegrody to bedzie latwiejszy porod niz dolem :-D

z tego co wiem to te liscie malin suszone musza byc...

a wlasnie mnie siostra uswiadomila, ze jak moje dziecie jest takie jak ja, to trzeba jej mowic wszystko na odwrot, czyli :
NIE OBRACAJ SIE KOCHANIE, SIEDZ TAK JAK SIEDZISZ (to na pewno sie obroci) ahhahahah :-D

psotka nie widzę smsa...:-(

13 już niedługo, ciekawe co ci gin powie, ale fajnie, że już coś się dzieje u ciebie, teraz już tylko czekać na rozkręcenie :-)
przeraża mnie to oblężenie porodówek, koleżankę po CC wypisali na trzeci dzien, bo nie było gdzie nowych kłaść...:szok:

kochana ja jestem na etapie poszukiwań chusty, moja sąsiadka na taką pleciona - super wygląda i bardzo trwała (3 dziecko w niej nosi)..dowiem się jak się nazywa..

psotka - 13:-D toż to już niemal.. może się rozhula:)
emka - rozbrajasz mnie:)

reklama
boze co za ludzie z tych lekarzy, maqnio jest w 41 tyg a teraz nagle gin mowi ze go niepokoi to wielowodzie o_O a wczesniej tez ich niepokoilo to bidula 2 tyg czekala na decyzje :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry