Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

emka, sztukę obsługiwania się sztućcami ma opanowaną, ale trza nałożyć na talerz i pod nos zapodać. Inaczej ani chybi padnie z głodu, bo sama do gara nie zajrzy :/ Ale nie narzekam, jak mnie kiedyś wku...wi to zapomne zapodać przez tydzień hahahahha.
to ja tak robie z jaszczurka, bo mnie tak juz na maxa wkur** bo kupuje swierszcze, place 5 E za paczke a jemu sie ani sni je zjesc i wszystkie zdychaja po tygodniu :/ wiec co robie? nie daje mu jesc tydzien
zmieknie od razu 
Corin ja tam nie wiem czy jajka tak zone calkowicie moga zadowolic, szczerze w to watpieOrchi, niezly lekarz, hahaha
Mnie kiedys tak sprzedawca zalatwil. Kupowalam jajka i chcialam wiedziec czy sa male czy duze i spytalam: " duze ma pan jajka"
A on mi na to " zona nie narzeka" Dostalam wtedy takiego ataku smiechu, ze nie umialam nic kupic;-)
jaja sa potrzebne jak sa potrzebne!
ale w 99 % sa bezuzyteczne jak dla mnie
ahahhaha

nawet mnie nie straszcie tym ze moze wyjsc z takimi wlosami jak puch, bo na prawde wiecej czasu bedzie zajmowalo zrobienie z tym porzadku niz ogarniecie dolnych partii w czasie ciazyEmka - niezle foty, w sumie od razu mozesz wstawic na watek "zdjecia naszych maluszków"![]()

oj wiem coś na ten temat.. ja jadłam "oszukane" pierogi, bez przypraw a i tak mu zaszkodziło..
a basieniak czy Twoja mała spina się przy robieniu kupy? lub puszczania bączka? mój nawet potrafi się obudzić z płaczem.. już nie wiem o co chodzi..