reklama

Lipiec 2011

No to ja dziś odstepuje swój numerek! Jakies pilne przypadki się pojawily i jestem przepisana na jutro :( zadarza się... Mailuj już mnie pocieszyla, bo ja nie jestem takim pilnym przypadkiem - jak se dowiedzialam, co to za przypadki to mogę i do poniedzialku tu lezec. Buziaki

reklama
Corin ty wiesz jak wyglada w rzeczywistosci, ale na forum to ja nawet swoja twarz obejmuje cenzura, jakos nie jestem za takim "obnazaniem sie" publicznym :-D
i jak to zabrzmialo : ,,ide nakarmic tesciowa" :-D :-D :-D to ja ide nakarmic fretka :-D padlam! a tesciowa sama sie nie posluguje sztuccami czy nie chce?

balkan no dokladnie, jak na jutro ci przelozyli to ok, swiat sie nie zawali, ale rzeczywiscie czasami jak sobie pomysle o takich CIEZKICH PRZYPADKACH to czasami wolalabym przenosic miesiac ciaze zeby sie takich rzeczy wystrzec :/

Witajcie, dawno nic nie pisalam ale co dziennie czytam :) od 3 tyg. musialam lezec, bo mialam zagrozenie wczesniejszym porodem ale zaczal sie juz 37tc i lekarz pozwolil mi juz chodzic :) tak czytam Was, zwlaszcza dziewczyny w 39/40tc czekajace na porod i wyobrazam sobie jakie to irytujace, ja juz nie moge sie doczekac i mam takie niemile przeczucie, ze pewnie mimo tego zagrozenia tez dobije do 40... pozdrawiam wszystkie mamy z maluszkami i baaardzo juz zazdroszcze :)

Miriam, ja lezalam 3 miesiace, a teraz Qpa, ni skurczybyka! Bosz, jak mam dosc!!!! Moj maz zawsze powtarza na wszystkie przeciwnosci losu "Bog stworzyl Arrakis aby cwiczyc wiernych" (z literatury fantasy), a ja twierdze ze stworzyl 9ty miesiac aby marzyc o bolu porodu
wink2.gif
To zdecydowanie najdluuuuuuuuuuuzszy miesiac ciazy!!!

Co ja tu widze, lewe numerki, kombinacje jakies??? A czlowiek grzecznie stoi, to go wykiwaja;-)

Heja sloneczka !oj rozpakowujemy sie dzien po dniu ,dziciaczki sliczne i mamusie takie dzielne czy to cesarka czy sn:-)fajnie ,az samej chcialoby sie jak najszybciej ,ale co zrobisz natury niepopedzisz ,herbatki tej niepilam i chyba nawet probowac niebende co ma byc to bendzie ,jutro mam wizyte u gina wiec moze cosik sie dowiem ,jak narazie co zauwazylam to obnizony brzuch od jakiegos czasu ,i ostatnio dopadaja mnie bole krzyza promieniujace pod brzuch ,a czopa nic niewidac,tak wogole z istna pedanteria obserwuje jakich kolwiek objawow zblizajacego sie porodu a tu nic ,chyba musze wyluzowac:tak:

emka, sztukę obsługiwania się sztućcami ma opanowaną, ale trza nałożyć na talerz i pod nos zapodać. Inaczej ani chybi padnie z głodu, bo sama do gara nie zajrzy :/ Ale nie narzekam, jak mnie kiedyś wku...wi to zapomne zapodać przez tydzień hahahahha

EDIT: Połowa chaty machnięta :-D Jeszcze drugie tyle ;-) i będę happy.

Ostatnia edycja:
reklama
Matko ale się wystraszyłam siedzę tel dzwoni patrze mój lekarz myślę sobie taaaa pewnie coś mu wypadło i po wizycie a ten dzwoni i do mnie Pani Kingo zrobiła pani mocz :-D a ja no sikam non stop a on ale mi chodzi o badanie :-D:-D no żesz kurka wodna wiedziałam ,że o to mu kaman ale jak się nie określił to chciałam głupka przyrżnąć :-D:-D wali mi na głowę już chyba hahahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry