reklama

Lipiec 2011

a latanie ze szmatka po domu moze cos pomoze, kumpela urodzila 2 dni przed terminem bo zmywala podlogi na kolanach :-D sprobuj, moze i tobie ruszy, a jak nei to czekajmy cierpliwie na nasza kolej, w koncu obowiazuja numerki jakies :-p

Poki co mnie zalewa pot, mam mega zgagę a Ewa ma mega czkawkę....

Ja tam chramolę numerki. Całą ciążę stałam grzecznie we wszystkich kolejkach, to teraz się wpychać będę, a nuż mi się uda ;-)

reklama
orchi podstepny ze mnie gad :-D kupilam numerek od konika, drozszy bo drozszy ale przynajmniej wczesniej w kolejce jestem :-D ahahhaa

a jak tak patrze na te lipcowe pysie malusie to mi sie smiac chce, jak sobie wyobrazam swoja Nicole z wlosami od mojego D, leze i skladam sie bo to by byl najwiejszy koszmar w zyciu mojego dziecka :-D :-D :-D pewnie wam te zdjecia poprawia humor, innej opcji nie ma :-D :-D :-D

Załączniki

• wlochy.jpg
    wlochy.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 61
Osz Ty cholero jedna jeszcze nic nie powiedziała,że jakiś "lewy" numerek ma :-D:-D
Hahahaha te włosy ma niezłe ale ja się nie śmieje bo mam czasem cholernie podobne wyglądam jak czarownica połączona z zombie :-D:-D
Nicolette jak będzie miała taką czuprynkę to normalnie fotkę wrzucaj od razu !!!!!!!!!!!

emka, jak patrze na te zdjecia co wkleilaś to z dwojga zlego chyba wołałabym na twoim miejscu żeby Nicolka miała wlosy po tatusiu niż buzię, hahahahahaha

on ma swoj ulubiony zel z supermarketu i innego nie uzywa :-D cale szczescie ze kosztuje 1,50E bo gdyby ulubiony kosztowal wiecej to bysmy zbankrutowali. Najwazniejsza rzecza do kupienia, pierwszorzedna jest zel, a pozniej reszta :-D :-D :-D
Biedne to moje dziecie bedzie jak odziedziczy te wlochy :-D

Corin mial raz wyprostowane prostownica, nie chcialabys go wtedy widziec, jeszcze gorzej niz na drugim zdjeciu, wiec zdecydowanie lepiej jak ma taki puch :-D
Puszek klebuszek ahhahah

COrin :-D nie no objelam jego twarz cenzura, nie ma to tamto :-D ale nawet z taka twarza bede kochac najmocniej na swiecie :-D :-D :-D

Nil, kochana to normalne, że różne emocje nami targają i czasem trudno nad nimi zapanować, wiesz że to nie Ty nakrzyczałaś na małą tylko te przeklęte hormony!!! A córeczka kocha Cię najbardziej na świecie, może wyczuła słabszy moment i sama chciała Cię odciążyć, pobawić się z ciocią. :tak:

EMka, hahahaha fryzura jak Edward nożycoręki :-D:-D:-D ale Nikolce byłoby w nich ładnie, moja niestety nie ma po kim mieć loczków.

Corin, Twoja stanowczość mi imponuje, chyba sama się zaraz za szmatę złapię :-D
Ja Martę też dobrze pamiętam, i jak na coś narzekam to o Niej myślę, ps. pozdrawiam Marta :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry