reklama

Lipiec 2011

reklama
Mateusz urodzil się rano o 9.15 3100 i 51 cm, 10pkt. Jest najpiekniejszy na swiecie. Niestety zobacze o dopiero za 2 godz, b leze na pooeracyjej. Troszke boli brzuch, ale wiem, że to przejdzie :)

Jestem najszczesliwsza na swiecie - dostalam najpiekniejszy prezent na urodziny!!!

Serdeczne gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Synusia! :-)

konwalianka ad espumisanu to tak jak kkasiulka mówi można spokojnie - mi nawet w szpitalu lekarka kazała brać jak stwierdziła, że mój ból brzucha to od wzdęcia.
A jeżeli chodzi o te wkładki bella to chyba jak z okresem u każdej jest inaczej. Mi tam jedna paczka spokojnie starczyłą bo ledwo co krwawiłam, a dziewczyna obok chyba ze 3 zużyła. Tylko ona rodziła sn a ja cc, ale nie wiem czy to robi różnicę. Myślę, że to i tak indywidualna sprawa.

Nooo wróciłam! Poszalałam dzisiaj nie ma co :P Jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam pół godziny temu!! Nogi mi zaraz odpadną!! Idę pod prysznic bo cała mokra jestem :/
A orchi chyba się jeszcze nie pojawiła od rana? Jeszcze szaleje na zakupach? Ech.. jest lepsza ode mnie :PP

wydrusia
- super, że już w domku jesteście :) życzę powodzenia i mimo wszystko przespanych nocy ;)
Corin - my planujemy jutro wybrać się do kina, na Transformers 3 :P nie wiem jak ja wysiedzę tam 2,5 godziny.. :P
dodi - Ty to się rozpieszczasz - tak trzymać! :)
balkan - gratulacje!! cieszę się razem z Tobą :))

Kkaiulka ja złużyłam prawie dwie paczki podkładów Belli po CC, a póżniej to już podpaski.

Balkan gratuluję synusia !!! miałaś CC czy SN, bo jestem ostatnio nie w temacie??

czesc dziewczyny,
ja sie meluduje 2w1. Chce was poinformowac ze teraz mniej bede na forum. Przylecieli rodzice meza wiec wiekszosc czasu spedzam z nimi, sprzatam i robie ostanie zakupy. Postaram sie byc na bierzaco i wrazie czego bede was informowac.

Gratuluje marzence i balkan dzidziusiow i dla balkan wszystkiego naj z okazji urodzinek (jak dobrze doczytalam).

pozdrawiam i buziam

Malamii, a my w koncu nie pojechalismy, maz zajal sie robota przy domu i jakos stracilismy rachube czasu... Moze jutro.
My chcielismy sie wybrac na srefe x

Melduje ( ku wlasnej radosci) ze calutki dzien dzis pobolewa mnie dol brzucha, jak na okres. Raz slabiej raz mocniej i nieregularnie, ale pobolewa :-) a do tego spina sie caly i twardnieje jak kamol...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry