Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystko gotowane, pieczone bądź na parze. Mały nie ma kolek ale dużo bączków, wali je jak stary facet i troszkę się przy tym męczy. Może to mu nie pozwala spać...? Często się przy tym wybudza, albo jęczy i kwiczy... Ewidentnie mu przeszkadzają. Mam tę herbatkę koperkową ale zastanawiam się ile jej podać i kiedy - po jedzeniu czy odczekać z godzinkę i wtedy mu dać... Czy może to wina mleka mm bo czasem go dokarmiamy? Może ono mu nie pasuje? Kurcze już sama nie wiem, zazdroszczę wszystkim którym dzieci śpią dłużej niż 2 h... U nas dziś znów masakra... mały się budzi na jedzenie co 2.5 godziny, zanim zje mija 20 min, zanim zaśnie 30-40 min. Zostaje 1.5 godziny na sen - jak dobrze idzie bo czasem usypianie idzie dłużej... Nie wiem czy ja robie coś złego, że nie potrafię go nie wybudzić w nocy... ehhh jestem wyczerpana, dziś padłam o 2 i mąż siedział z małym całą noc, chyba wyszło mi zmęczenie z tych 3 tygodni... Najgorsze, że nawet się nie wyspałam... Ciekawe ile dam radę tak wytrzymać...Witam sobotnio
U nas nocka jako tako, teraz mała kima. Pupę wyleczyliśmy prawie całkiem. Mam pytanie do Was- czy w czasie snu zdarza się Waszym maleństwom popiskiwać czasem dość głośno?Jakbym miała jakies zwierzątko w domu heh
jak trabka, jak maly pudelek, placze, smieje sie na glos, steka, lapie szybko powietrze itd.. wiec to chyba normalne 
i z nabiału nic? to co ja mam jeść...?