reklama

Lipiec 2011

Magia współczuję tych alergii, i mam nadzieję, że u nas się nie pojawią... bo też nie wiem skąd te problemy z brzuszkiem. Choć od wczoraj wieczorem chwilowo troszkę lepiej:)
I jednak leżaczek małej się spodobał:) Po prostu wcześniej ją brzuszek bolał to i nie fajnie się leżało, a jak nie ma problemu z kupką to i leży fajnie. Ale dzisiaj już załatwiła niezły test leżaczkowi bo taką kupę w nim zrobiła... śpiochy uwalone od połowy nóg do połowy pleców, a leżaczek aż na drugą stronę przesiąkł tą kupą... A prać można tylko w zimnej wodzie... Mam nadzieję, że się dopierze...

reklama
Hej mamuski,

U nas noc super, w sumie większych problemów nie mamy w nocy nigdy.. zjadła tak o 12, potem przed 4, wtedy o 7 i dalej komara aż do 9 heh.. tak to ja lubię he, w sumie już samo wstawanie w nocy jest dla mnie wyzwaniem, bo ja to śpioch jestem, a jak bym miała takie problemy jak niektóre z was z kupkami w nocy to chyba bym oszalała..wspólczuję

Wisienko, no tez mi sie wydaje, ze troche za długi ten sen...jednorazowo jak sie zdarzy 8 godzin to chyba ok, ale jak dziecko tak czesto śpi to juz możnaby sie zapytac lekarza..

Corin Bianka też co 2-3-4 godziny sie budzi...więcej nie da rady he.. a z drugiej strony jakby nasze dzieciaczki spały cały czas, to pewnie tez byśmy narzekały..jak mała czasami w dzień sobie pospi to też juz chodze i sprawdzam i nie mogę sie doczekać aż sie obudzi ta moja buźka piękna:):)

Ostatnia edycja:
Witam,
u nas nocka też niezła. Obudził się po 5.30, w sumie to ja go obudziłam na karmienie, a położył się o 22.

Teraz mi marudzi trochę, a na spacer nie pójdę bo deszcz pada.

hejka, u nas problem za problemem dlatego nie odniosę się do postów - przepraszam, ale czasu brak... :-(

u nas od kilku dni zielone kupki, takie jak maź, nie wiem czy to śluz w środku ale nie wyglądają jak te kupki na początku - żółte z grudkami... są bardziej jak kupa rozmieszana z wodą... Powiedzcie, czy powinnam iść do lekarza???????

I następna sprawa - ile wasze maleństwa śpią w ciągu dnia? Bo mnie się wydaje, że mały chyba za długo śpi w dzień i dlatego nie chce w nocy spać... ale jak go odwrócić skoro, sama nie mam siły po takich nockach chodzić i go zabawiać... U nas problemów ciąg dalszy - kupki, bączki, niespanie, zaczęło mu się ulewać... Dodam, że dalej karmię piersią i nie mam już kuźwa pojęcia skąd te problemy!!!!!!!!!!

Pociesza mnie jedynie, że mały już mnie dobrze rozpoznaje i jak do niego przychodzę to szeroko otwiera buźkę w uśmiech!!!

witam,
u nas nocka spokojna, poszedl spac o 23. obudzilam go po 2 bo takie klocki na walil ze nie dalo sie oddychac. przewijalam go a on slodko sobie spal. po 3 pobodka na jedzonko, potem o 5 i 7 i do tej pory proboje go uspic i nic. najlepiej jest mu w pozycji pionowej i ciekawy swiata lub na brzuszku na klatce piersiowej u mamy.
wisienko dziekuje, sam juz nie wiem moze to sa skoki, ale strasznie steka i placze. tylko cyc go uspakaja lub butelka. i puszcza baczki. wczoraj zjadlam kanapke z plasterkiem salami i dzisiaj malego wysypalo na twarzy.
dodi, aneta dzieciatka sa sprytne i wyczuja slaby punkt rodzicow. moj synus tez by tylko na rekach byl.
alexandra u mnie jest tak ze maly od jakiegos czasu nie spi w dzien. wczoraj od 7 do 15 spal moze z 30 min. potem 15 do 19 ale dlatego ze bylismy na spacerze i zauwazylam ze wozek czy w samochodzie to mu jest najlepeij i spi i spi. moze idz do lekarza, bedziejsz spokojniejsza i nie bedziesz sie martwic.

pytanko do mam co karmia butelka. ile ml mleka dajecie dziecku 4 tygodniowemu?

ojej moje dziecie w koncu usnelo. trzymajcie kciuki oby spalo przynajmniej godzinke. no to ja tez lece w kimono. buziam i pozdrawiam

Mój na szczęście sam sobą się zajął, ale nie na długo, zaraz muszę go nakarmić.

Silvia, ja mu już daję 130-140 ml. Czasami zjada całość, czasami 90 ml. I mam wrażenie że ciągle głodny jest, bo ostatnio to co chwilę by jadł.

reklama
Witajcie mamuski i szkraby

Dodi
to spanie to był taki jednorazowy wybryk mała zanim poszła spac to strasznie płakała ze 2 godziny pewnie była bardzo wymeczona i tak długo spała bo juz dzisiaj o 2, 30 wstała papu i spała dalej do 7 a od rana to mało co spi tylko tak podrzemuje , dziekuje kochaniutka ze sie martwisz o nas wszystkich

reszczie mamusiek współczuje tych zakichanych kolek aby jak najszybciej mineły paskudy jedne i dziciaczki nie cierpiały

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry