reklama

Lipiec 2011

dziękuję wisienko, zapytam.. już wszystkiego się łapię..

my tez mieliśmy się szczepić po 6 tygodniu, ale ze względu na chorobę nieco nam się przesunie szczepienie i wyjdzie pewnie ok. 10 tygodnia, nie ma tragedii, w końcu mały nie ma styczności z małymi dziećmi..

reklama
w takim razie u nas skok jakis jest:) mała dwa dni maruda była i w dzien nie spała, krzyki ale nie płacz a w ramionach ukojenie- i własciwie z dnia na dzien zaczełam gapic sie na karuzelke i z nia gadac , machac do zwiarzatek na byjaku, ,chwytac mnie za bluzkę jak sssie cyca, pokrzykiwac heh naprawdę szokujące jest to co przez 24 h moze sie zmienic

Witam,podczytuje was ale sie nie odnosze niestety nie mam czasu. Maly znowu ma problemy z brzuchem bralismy juz infacol, delicol, biogaje,diclofor 30, kperek i nic nie pomaga. Maly cale dnie marudzi spi raz i to na dworze pozniej najwyzej pol godz na rekach. Prawie w kazdym pampersie ma troche kupy. Lakarz mowil ze musimy sie pomeczyc jeszcze 1.5 mies, mleczko przez niego "przelatuje" dlatego zaraz narobi i chce jesc ale brzuch go tak boli ze nie jest w stanie ssac tylko sie rzuca i bije piers. Mielismy tlko 2 dobre dni kiey gadal do karuzeli i razu nie zaplakal a tak jest wrzask lzy mu leca caly jest czerwony,juz nie wiem co robic. odkurzacz na chwile pomaga ale po wyl jest to samo. Kupy ma tak kwasne ze odparzy tylek kazdy pampers po chwili jest o wyrzucenia przez ciut kupy na tydz idzie ponad 80 sztuk.Juz nie wiem co robic:-(
Kkasiulka ja tak samo zapypaim gdy wstaje tak samo mam taka diete ze malo co jem owocow i warzyw praktycznie wcale nie liczac marchewki w zupie

ja też biorę pod uwagę skok rozwojowy, mały jest już naprawdę "kumaty"

Anula, z tymi pampersami pocieszę cię, u nas dziennie idzie ok.8+ 4 noc, puści nas z torbami maluch..

teraz śpi ale jak długo to nie wiem.. oby dziś było lepiej, bo się wykończę

Hej Mamuski!!

odmeldowujemy się po wczorajszym szczepieniu. Rózinka dostała 6w1, pneumo i rota.Wazy 5400g:) Bardzo płakała...a ja się razem z nią poryczałam. normalnie nerwy wzięły góre i serce mi sie krajalo, tazke sie rozryczałam w gabinecie..eh...
A i mam do sprzedania komplecik do chrztu Rózi (na fotkach na watku), cena - przyzwoita :) Jesli któraś mamuska miałaby ochote, wszystkie szczególy - cena, foto, rozmiar itp na priv)

Dodi fotki Niuńki mnie powaliły a ten uśmiech – sama słodycz!!!
Magia Staś rewelacja – wyglądał na chrzcinki przecudnie!!!!
Konwalianko dziekuje, u nas jest ciemieniucha ale bardzo delikatna, lekarza kazał na 0,5h przed kapiela smarowac oliwka i następnego dnia, gdy włoski będą suche wyczesywać – poki co – działa
Kkasiulka kochana ja tez w nocy ledwo na oczy patrze, normalnie musze się pilnowac żeby malej nie upuscić podczas karmienia…masakra jakas
Margerita, sestina moja tez po szczepnieniu marudna, ale ponoc tak moze być – do 2 dób, jeśli stan się dłużej utrzymuje to trzeba obserwować co się dzieje, na szczescie gorączki nie ma, ale pewnie nóżki bola po ukłuciach
Sestina u nas tez mała gada ze szok, najchętniej rano i to do balonów co dzień ja nagrywam na kamerke, żeby pamietke mieć i pieknie się swiadomie uśmiecha, najchętniej jak podchodzę rano do łóżeczka, normlanie wymiękam wtedy:-D

buzi wszystkim!!!

Aneta na pleśniawy najlepsza NYSTATYNA!! Moja miała i AFTIN do kitu... no mi babcia kazała podłożyć małej pieluszke tetrowa i żeby na nią nasiusiała(bez kupki) i potrzeć w buźce...(nie robiłam bo po nystatynie zeszły)

reklama
wydrusiu a powiedz mi jak to dokładnie wyglądało? Czy miała taki białe kropki/nalot na wewnętrznej stronie ust? Bo na języku mały ma nalot jak po mleku, ale utrzymuje się on cały czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry