Hej Mamuski!!
odmeldowujemy się po wczorajszym szczepieniu. Rózinka dostała 6w1, pneumo i rota.Wazy 5400g

Bardzo płakała...a ja się razem z nią poryczałam. normalnie nerwy wzięły góre i serce mi sie krajalo, tazke sie rozryczałam w gabinecie..eh...
A i mam do sprzedania komplecik do chrztu Rózi (na fotkach na watku), cena - przyzwoita
Jesli któraś mamuska miałaby ochote, wszystkie szczególy - cena, foto, rozmiar itp na priv)
Dodi fotki Niuńki mnie powaliły a ten uśmiech – sama słodycz!!!
Magia Staś rewelacja – wyglądał na chrzcinki przecudnie!!!!
Konwalianko dziekuje, u nas jest ciemieniucha ale bardzo delikatna, lekarza kazał na 0,5h przed kapiela smarowac oliwka i następnego dnia, gdy włoski będą suche wyczesywać – poki co – działa
Kkasiulka kochana ja tez w nocy ledwo na oczy patrze, normalnie musze się pilnowac żeby malej nie upuscić podczas karmienia…masakra jakas
Margerita, sestina moja tez po szczepnieniu marudna, ale ponoc tak moze być – do 2 dób, jeśli stan się dłużej utrzymuje to trzeba obserwować co się dzieje, na szczescie gorączki nie ma, ale pewnie nóżki bola po ukłuciach
Sestina u nas tez mała gada ze szok, najchętniej rano i to do balonów co dzień ja nagrywam na kamerke, żeby pamietke mieć i pieknie się swiadomie uśmiecha, najchętniej jak podchodzę rano do łóżeczka, normlanie wymiękam wtedy
buzi wszystkim!!!