orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Dobry wieczorek :*:*:*
nadrobiłam popołudnie całe i wieczór ufff 

Magia Twój Staś jak moja w dzień pogadać chce dłużejjjjj
też tak lula jak zając pod miedzą w dzień
ale w leżaczku się bawi gada do misiów po swojemu a ja w tym czasie ogarniam chałupkę
Nie szczep kochana poczekaj
My 11 idziemy na szczepienie i znów będzie płacz ....:-(
sis Dawidek :*:**: zdrówka dla syncia :* a Ty się nie odchudzaj chudzino bo szkapa sucha będziesz

Co do kąpieli ja zmieniłam tryb mojej już nie jest kąpana codziennie tylko co drugi dzień i zawsze spałą po kapaniu a teraz się bawi z godzinkę i zaypia na łóżku naszym
tam jej wygodnie zasnąć 
silwia ano widzisz ma niezłą przemianę paczkę pampersów mamy na 9,10 dni
mniej sika niz kupki robi hahahahahha
nadrobiłam popołudnie całe i wieczór ufff 

Magia Twój Staś jak moja w dzień pogadać chce dłużejjjjj

też tak lula jak zając pod miedzą w dzień
ale w leżaczku się bawi gada do misiów po swojemu a ja w tym czasie ogarniam chałupkę
Nie szczep kochana poczekaj sis Dawidek :*:**: zdrówka dla syncia :* a Ty się nie odchudzaj chudzino bo szkapa sucha będziesz

Co do kąpieli ja zmieniłam tryb mojej już nie jest kąpana codziennie tylko co drugi dzień i zawsze spałą po kapaniu a teraz się bawi z godzinkę i zaypia na łóżku naszym

tam jej wygodnie zasnąć 
silwia ano widzisz ma niezłą przemianę paczkę pampersów mamy na 9,10 dni

mniej sika niz kupki robi hahahahahha
U nas na szczęście po przygodach z pępkiem po wyjściu ze szpitala wszystko ok. Mieliśmy nie bardzo męczące kolki. Od kilku dni odstawilam malemu Sab Simplex i już chyba zażegnaliśmy ten problem. Mam nawet wrazenie ze łatwiej idzie mu opróżnianie brzuszka. Za to mamy ulewanie co troche zapaskudziło nam buziaka ale to tez złagodzimy bo dostaliśmy dziś jakiś fajny kremik od położnej i po 2 stosowaniach jest o niebo lepiej. Tak więc odpukać w niemalowane zdrów jak ryba. Po za tym trafil mi się prawdziwy aniołek. Czasami narzeka jak za długo sam leży ale płakac nie potrafi, czasami zapominam że on jest
a jak sie znudzi i nie chce się narzucać to sam usnie. Nie ważne gdzie leży czy w lóżeczku czy wózku. Dziś wieczorem pobił sam siebie. Usnął po kompieli przy cycu odłożyłam go do łożeczka po 15 min słyszałam że sobie gada ale mu nie przeszkadzalam i po kolejnych 30 min usnął dalej. Nasze nocki są również super chodzi spać ok 20.30 pobudka koło 0.00 szybki karmienie i spi do 2,3 później zabieram go do naszego łożka i karmie i uspiamy, kolejna pobodka to tata go budzi jak się do niego przytula przed pójsciem do pracy i śniadanie spedzają razem, później idziemy dalej spac do 9,10. Spioch po rodzicach.