Corin zadzwoń do tego lekarza. Gdyby bilirubina była wysoka to senność mogłaby być od żółtaczki, ale przecież spadła. Ja bym się upewniła.
Psotka To bardzo ciekawy temat. Bardzo. A ja z historii to jestem beznadziejna:-) Kompletnie nie mam pamięci do dat. Ja też trzymam kciuki za Twój doktorat. U mnie kiepsko z czasem, bo żadnej pomocy nie mam. Wierzę jednak, że jak Staś zacznie przesypiać nocki to zacznę wstawać o 5 (jak przy Łukaszku) i coś tam skrobać. Ja po prostu to lubię:-)
Danusia No to trzymam kciuki za Twoje studia.
Konwalianko Ech, jaki tam ekspert ze mnie. Po prostu mam totalnego alergika w domu. Wszystko mu poświęciłam. Nawet pracę zawodową. Ale nasz pediatra się śmieje, że jestem Goździkowa (z reklamy tabletek od bólu głowy;-), bo moje koleżanki zamiast najpierw dzwonić do niej i bulić kasę za wizytę to pytają mnie jak pomóc dziecku
Ta wysypka u Tymcia wygląda mi na pokarmową, a nie kontaktową, bo jest w tych miejscach, gdzie jednak ubranko się nie styka z ciałem. Choć może to też być uczulenie na proszek i płyn do płukania. Ja Łukaszkowi prałam w takim płynie mydlanym Bebi, jest np. w Auchanie. Nie chcę Cię martwić, ale jak jest bardzo uczulony np. na nabiał to może go nawet uczulać śladowa ilość - nawet w bułkach i chlebie, a jak u nas było uczulenie na soję to wszystkie wędliny uczulały. Skoro go teraz zaczęło sypać to może warto wykluczyć takie rzeczy, które włączyłaś w ciągu 2 ostatnich tygodni? A kąpałaś go w krochmalu? Na te zmiany smarowałam maścią cholesterolową po kąpaniu, bo dobrze izoluje od ubranka.