reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Kurde Was doczytać to trzeba by mi było tygodnia :-D:-D:-D:-D pisareczki z Was ,że hoho :-D:-D
Maqnio pisałam wczoraj Ci,że będzie ok i tak też się stało :*:*:* jeszcze raz dziękujemy za prezencik :*:*:* Róziaaaaa :*:*:*:*
malami ja używam johnsona oliwki w żelu :tak: i tej na noc filetowej jest dla mojej Misi super nie ma uczulenia ani nic a skórka super nawilżona i starcza na długo ta w żelu :tak:
konwalianka ja ostatnio u siostry mojej byłam i zabrakło mi Misiowych pampersów zostały u babci w domku :-D więc sis mi dała sleep and play i byłam mega pozytywnie zaskoczona chociaż mały mankament był,że dość szybko się robiły mokre ale kupka bokiem żadna nie wyszła :szok::-D o dziwo :-D:-D
emeczka jak miło Cię czytać kobieto !!!!!!!!!!!!! :-D:-D
Corin wiatr mamy cholernie zimny :wściekła/y: słoneczko u mnie troszkę grzeje ale pranie nie chce w ogóle schnąć :crazy:
a jabłuszka mojej nie dawałam boję jakoś jeszcze się odważyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: może dlatego,że to moja 1sza dzidzia :-D:-D

reklama
ja juz jakis czas temu powiedziałam sobie ze pangi nie kupie i nie wiem co mnie podkusiło. To był ostatni raz. A jakie ryby preferujecie? Ja najbardziej lubię łososia ale cholernie teraz drogi jest

Dzień dobry czerwcowo-lipcowo-sierpniowe mamy;)

Bozi kochana, ale nadrukowałyście!

U nas noc jak zwykle, rewelacja, jedno karmienie o 3 i od razu mały spał. Myślałam, że przez tę chorobę da mi popalić, ale nie ładnie spał.
Byliśmy u pediatry i oczywiście antybiotyk, bo wszystko na oskrzelach, wczoraj zaczął prychać, a dzisiaj już wszystko zawalone. Ja się załamię Już nie wiem jak mam go chronić…

Dawiduś dostał dzisiaj motylka z kółeczkami nad łóżeczko i oszalał normalnie ze szczęścia, tak się do niego śmieje i piszczy, że szok;))) A!!! No i Malutki odkrył, że może sam sobie wyciągać i wkładać smoczek do buzi, teraz ciągle wkłada i wyciąga, wkłada i wyciąga;)

Marzenko ,tych serków chyba nie można dawać takiemu maleństwu.

Asica.g, mój synek też jest na bebilonie pepti, je 5-6 razy po 150, a Twój? Trzymamy z Dawidkiem kciukaski, żeby wszystko było dobrze ze stópką!:)

Emi, witaj, ja Cię pamiętam;)

Konwalianko, spróbuj bella happy, my nosimy 3. Nigdy mi nie przeciekły, dwa czy trzy razy się kupka nie zmieściła, ale to w 1, bo już były za małe;)

Teśka, paluchy zaciśnięte za wizytę!

Basieniak,j a nie pomogę, o karmieniu piersią i jedzeniu w jego czasie nie wiem nic.

Balkan, dziękujemy bardzo! Zdrówka!

MADZIA, dzięki. Mały ma kaszel, katar i psika strasznie.

Magia, a Ty drugi raz teraz będziesz szczepić?

Renusia, mnie się zdarza szyć;)

Wydrussia, buuzi! Dzielna ta Twoja córeńka:)

Miczka, trzymamy kciukulce:)

Ania, piję Wasze zdrówko coca colą zero;)

Sis, buuuzi:*** Misia:*** Dzwoniłam do Ciebie i nic, a buuu ;)

Mailuj, dziękujemy!

Gocha, dobrze, ze mu jedzonko smakuje:)

Maqnio, jak ja się, kochana, cieszę, że to eeg jest ok!!! Ściskamy Was z całych sił Słoneczka!!!

Silwia,Dodi, Sestinka, Danuska, Corin, Malamii, witajcie!

100 LAT dla wszystkich 3miesięczniaków!!! :)

Ostatnia edycja:
No juz po USG - wszystko w porządeczku. Jak ja się cieszę :tak:

Maqnio
innych wieści być po prostu nie mogło :tak: cieszymy się razem z Wami!

No a mały właśnie nabył nową umiejętność. Ja do niego buzią po brzuszku, gu gu gu..., gi gi gi... a ten mnie hyc łapkami za włosy i podciąga sie do góry :-D ała... mój mały siłacz :-D:-D cieszę się bo u Was czytalam już dawno sie maluszki podciągały a u nas nic. I oczywiście zaczęłam sobie powoli wkręcać. Ale na wszystko jest odpowiedni czas, u nas widocznie było trochę później.
Mały pojadł, gada do swojego odbicia w lusterku, zaraz idziemy poćwiczyć. Ale najpierw dokończę kawkę z Wami ;-)

Corin a nie mówiłam, że pałąk jest fajny :-)

A my sobie pojedliśmy, pogadaliśmy 40 minut i Mateusz znowu odpadł :) Spi sobie od 5 minut. Wcześniejszą drzemkę miał 2godzinną, zdążyłam ugotować obiadek, odkurzyć i Was doczytać :) A teraz poszukam jakiegoś filmu na wieczór :) Ale podejrzewam, że skończy się na X-Manie jak tylko mąż się dowie, że mu ściągnęłam :p Aaaa.. dzisiaj mąż mnie zaskoczył: wziął sobie jutro i piątek wolne i powiedział, że mogę sobie zaplanować dzień i pozałatwiać co chcę a on będzie z Małym :) juuuuupiii :) śmigam na zakupki :D Oczywiście godzinę po tym oznajmił, że jutro musi na działkę jechać i coś tam pozabezpieczać ale i tak zostanie sporo czasu dla mnie :))) ach.. żyć się chce :p

Miczka, palak jest faktycznie hitem. Ewunia z niezmieniajacym sie zacieciem bawi sie tymi zabawkai, gada do nich, krzyczy itp :-) a miny poprostu strzela przy tym nieziemskie :-D

Malami, bubchen to niemieckie kosmetyki, ale mozna je dostac w ńiektorych polskich sklepach. Nie jestem pewna czy ńie ma ich w rosmanie. Tu masz link do allegro Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A my wlasnie wrocilysmy ze spaceru. Wiatr ustal i zrobilo sie bardzo przyjemńie. Poltorej godzinki spaceru za nami ;-)

Ostatnia edycja:
Corin u nas największm hitem było sloneczko. Szymek co chwilę na nie zerka i cieszy się od ucha do ucha :-D

Bubchen można dostać w Rossmanie. Nie próbowałam jeszcze ich kosmetyków, dobre są?

reklama
Do góry