Kurde Was doczytać to trzeba by mi było tygodnia 

pisareczki z Was ,że hoho 
Maqnio pisałam wczoraj Ci,że będzie ok i tak też się stało :*:*:* jeszcze raz dziękujemy za prezencik :*:*:* Róziaaaaa :*:*:*:*
malami ja używam johnsona oliwki w żelu
i tej na noc filetowej jest dla mojej Misi super nie ma uczulenia ani nic a skórka super nawilżona i starcza na długo ta w żelu 
konwalianka ja ostatnio u siostry mojej byłam i zabrakło mi Misiowych pampersów zostały u babci w domku
więc sis mi dała sleep and play i byłam mega pozytywnie zaskoczona chociaż mały mankament był,że dość szybko się robiły mokre ale kupka bokiem żadna nie wyszła 
o dziwo 

emeczka jak miło Cię czytać kobieto !!!!!!!!!!!!!

Corin wiatr mamy cholernie zimny
słoneczko u mnie troszkę grzeje ale pranie nie chce w ogóle schnąć
a jabłuszka mojej nie dawałam boję jakoś jeszcze się odważyć
może dlatego,że to moja 1sza dzidzia 

pisareczki z Was ,że hoho 
Maqnio pisałam wczoraj Ci,że będzie ok i tak też się stało :*:*:* jeszcze raz dziękujemy za prezencik :*:*:* Róziaaaaa :*:*:*:*
malami ja używam johnsona oliwki w żelu
i tej na noc filetowej jest dla mojej Misi super nie ma uczulenia ani nic a skórka super nawilżona i starcza na długo ta w żelu 
konwalianka ja ostatnio u siostry mojej byłam i zabrakło mi Misiowych pampersów zostały u babci w domku
więc sis mi dała sleep and play i byłam mega pozytywnie zaskoczona chociaż mały mankament był,że dość szybko się robiły mokre ale kupka bokiem żadna nie wyszła 
o dziwo 

emeczka jak miło Cię czytać kobieto !!!!!!!!!!!!!

Corin wiatr mamy cholernie zimny
słoneczko u mnie troszkę grzeje ale pranie nie chce w ogóle schnąć
a jabłuszka mojej nie dawałam boję jakoś jeszcze się odważyć

może dlatego,że to moja 1sza dzidzia