reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

no to wisienko jutro zapodaj pomarancze :-) zjedz pol czy jedna tylko jak sie boisz, podejrzewam ze nic sie nie powinno starc, wbrew wszystkiemu az tyle nie przechodzi do mleka bo ja pije baaaaardzo duzo soku z pomaranczy a mala nie robi kup, wiec widzisz :-p

Corin za kazdym razem kiedy ogladam zdjecia Ewuni leze na ziemi, jakos ta czupryna wyglada mi na doczepiona, dalej nie wierze ze to jej wlosy naturalne :-D :-D :-D i tez ma tak jak NIco ze z boku jak zrobisz zdjecie to widac tylko pucki :-D nawet nos nie wystaje :-D

Magia switny Stasiek :-D juz sobie porobuje noge do buzi wkladac :-D super zdjeciaa

Anula twoj Bartus to ma tyle wlosow co Nicole :-D czyli zero :rofl2: jedynie nad karkiem ma takie dlugie ze za niedlugo jej kitke bede wiazac :-D na glowie zero ale z tylu bedzie warkoczyk ahahhaha

reklama
Mailuj spoko oduczy się Krzyś :*:*:* ;-) popróbuje niedługo innych pyszności zapomni co to kciuk niestety moja też smoczka nienawidzi więc sobie rączki upodobała na siłę jej wpychała nie będę bo ma odruch wymiotny na smoczka :-(właśnie moja jak zasypia to najczęściej z cycem w buzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobra kobitki spadam prasować kąpiel i spanko :-D bo jutro idę z małą do lekarza sama nie wiem co jej jest katarzyła ...katarek prawie zniknął ale jak zaśnie za 10min około zakaszle mi 2 razy i cisza może .ślina ??? bo ma jej ostatnio hektolitry ale wole skontrolować ;-)
Buziamy Was mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Wiesieńka ​dzięki za buziaka :*:*:*:*:*: MIlcia :*:*:*:*

Staś i jego noga dziękują za komplementy:-D
Emeczka jak Ty pijesz dużo soku pomarańczowego to myślę, że Nicoletki nie uczuli.
Mailuj Twój Krzyś to Majlujek, a Staś powinien być Magik:-D

Mailuj Ooo, widzisz Kochana. Maść majerankową właśnie kupiłam Stasiowi i zaraz jej użyję, dzięki:-). A na mój katar to chyba przydałoby się wymrożenie nosa;-) Jak jest zimno to tak nie leci. Tylko już może nie będę wymrażać Stasia w pokoju;-)

Nie chce mi się edytować i uzupełniać to nieprzepisowo robie posta pod postem ;-)
Magia powinien być Magik do 10 potęgi :-)
Emcia odczep ty się od włosków mojej synowej;-) Krzys też wciąż łysy :-)

Mailuj byłam tak szybka, że wcięłam się między Twoje dwa posty, więc spoko:-D No do 10 potęgi:-D
A Staś miał bujną czuprynkę i gdzieś mu ją wcięło;-) Najbardziej uwielbiam tę łysinkę z tyłu, a pod nią - kozia bródka:-D

Jeszcze 3 dni szkoły, ble... Ale potem duuużo wolnego. Już się cieszę.

Ostatnia edycja:
reklama
Mailuj no jasne, jasne. Chociaż Stasiowi to pomógł Nasivin - psiknęłam ze 3 razy (2 razy na dobę) i już prawie nie ma kataru. Za to ja mam zawsze taki koszmarek - zdarty nos, leci mi normalnie jak z kranu. Potem z nosa złazi skóra. A fuj. W aptece babka się śmiała pod nosem jak zobaczyła moją twarz po katarze. Dała Linomag, więc podkradam Stasiowi i jest ok.
A u nas w szkole są wszy. Brrr.... Nawet nie chcę myśleć, że Łukaszek mógłby przynieść. Brr...
No to i ja uciekam. Kolorowych snów kochane!*

Ostatnia edycja:
Do góry