Dziób_Dziób
Fanka BB :)
Tu też sie zbytnio z tymi dziećmi nie pieszczą... Wiatr wieje że aż głowe urywa zimno aż się nie chce z samochodu wychodzić. Babka przebiera 2 letnią dziewczynke (pampersa) obok samochodu na tym o to wietrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja mam tyle kompleksów, że szok... Ostatnio na imprezie siedziałam w kurtce bo stwierdziłam, że gruba jestem i nie będą patrzeć na mój brzuch 

wiem, że to głupio brzmi ale ciężko mi zaakceptować jak teraz wyglądam...
pocieszam się tylko, że mój synek jest dla mnie najpiękniejszym i najsłodszym dzieckiem na świecie (dla mnie oczywiście
) więc warto było poświęcić figurę dla tej kochanej istotki. Myślę, że to jest jakieś skrzywienie psychiczne bo moja mama była bardzo szczupła a po porodzie przytyla tak strasznie, że do dziś zmaga się ze sporą nadwagą :-
ale świeże powietrze jest 

kurcze zauważyłam, że jako jedna z nielicznych nie mam tam zdjęć malca - hehe
Łobuziak:-)
jeszcze.
on też marcheweczką pluje, na jabłuszko się krzywi i nawet kaszkę próbowałam mu dać malinową i też zje max 50 ml... 
mleczko najlepsze ;-) a krzyczy przy tym nie, nie nie, czasem na zmianę z gie, gie gie 

) ale teraz mi sie porobilo ich mnostwo. I tez jakos nie wierze ze wroce do dawnej figury ale coz, cos za cos, mamy za to wspaniale dzieciaczki:-)