• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
dzień dobry kochane!

widzę, że dzisiaj wszystkie zapracowane. Ja tez nie wiem od czego mam zacząć - pakowanie, prasowanie, na obiad nie mam pomysłu itp. Więc nie wiem na ile starczy mi czasu dziś na bb. Więc tak na wszelki wypadek mówię do widzenia do niedzieli :tak: i trzymajcie kciuki za podróż. I nie produkujcie za dużo żebym później jakoś ogarnęła ;-)

Chociaż tak myślę, że całego dnia bez Was nie wytrzymam... więc chociaż na chwilę jeszcze wpadnę :-D

Hej Dziewczyny!
Sesti, wszystkiego najlepszego dla męża!!

Konwalianka, ja na noc Mateuszowi zakładam pajacyka, który ma zakładki na rączki, żeby się nie drapał.... to chyba z Mothercare są.... w zasadzie to chyba codziennie powinnam Mateuszowi manicure zapodawać, a i tak hoduje żałobę za paznokciami....

u nas też piękan pogoda :)

ja musze się zabrać za usunięcie owłosienia z łydek, a potem przychodzi Mama, wychodzi z małym na spacer, a ja mykam na siłownię.... dzis nie mam żadnych zakwasów :)

sesti, ja zaczełam od bikini głębokiego i pach..łydki pójdą następne.. dzisiaj zmieniła małemu ochraniacz na tai w smoki, powiesiłam zabawki i powieszę lusterko Kubusia Puchatka- zobaczymy.. on w dzień zawsze spi w łóżeczku..
aneta, ja miałam te same problemy co ty.. i tez termometr mu pomagał w wieczornej kupie, ale długo tak byc nie moze.. pediatra mi mówiła, ze czopek glicerynowy raz na 2-3 dni termometr co 2-gi dzień a problem był nadal, dlatego odkad daje małemu soczek z jabłka tartego problem znikł - moze spróbujesz?
Miczka, my ubieramy małego tak..wygodne spodnie bez ściągacza a na szerokim pasie, body z długim rekawem, na to sweterek lub bluza z kapturem, czapka - wkładam do fotelika i opatulam kocami aby przenieść do auta,, Paweł nagrzewa auto, tam małego odkrywam, zdejmuje czapkę..chodzi o to aby sie nie zgrzał.. zawsze można zdjąć sweterek

Dzień dobry mamusie i maluszki :*:**:*:
U nas nocka dobra mała jak zasnęła po 21 wstała dopiero po 4rtej na jedzonko :tak:;-) później godzinkę zabawy hihi i spała do ósmej a teraz znów padła ale pewnie na 30minut hahahaha :-D:-D:-D:-D
sis ja też się budzę jak tak długo mała śpi dla mnie to dziwne,bo ona ogólnie mało sypia :-D:-D:-D Dawidek :*:*:**: sis :*:*:*:
Corin najważniejsze ,że ta kupcia poszła ale pospałoby się cio hihi ??:zawstydzona/y:
miczka moja miała body z dlugim rękawkiem swteerek który zaraz zdjęłam oraz leginsy takie bawełniane no i na zmianę "pod ręką" miałam drugie porteczki tez bawełniane i bodziaczki ;-)
balkan z tymi pazurkami to faktycznie i u mnie codziennie bym musiała małej obcinać :baffled::-D:-D
sesti fajne to pianinko ??? Chociaż moja chyba sama nigdy nie zaśnie w łóżeczku :baffled::-D cięzko ma bez smoczka zasnąć sama pieluszka jej nie starcza no i zostają nam rączki :tak::-D:-D

reklama
Corin oj z chęcią:)
balkan to chyba jakieś Warszawskie fluidy dzisiaj;) u mnie to samo... już przez chwilę po nadrobieniu zaległóści myślałam żeby się wziąć za porzadki ale mówię -nie, zaraz się mała obudzi bo to już pół godzinki... - a ona dalej śpi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry