Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Balkan pytalas czy sa jakies mamy ktore maja dzieciaczki tylko na piersi. Tak, moja (poza soczkiem z pomaranczy na kupki) bo nie widze potrzeby dawania innych rzeczy, skoro mala dobrze sie rozwija i jest gruba jak ciastko z kremem. Daje jej jedynie do polizania rzeczy :-) poczekam az mi lekarz powie kiedy i co dac.
Kiedyś zębów się nie myło, kiedyś łazienek w domach nie było.....no sorry, ale świat idzie naprzód. Kiedyś dawało się dzieciom mleko krowie, czy to znaczy, że mam lecieć do sklepu po mleko w proszku zamiast modyfikowanego?
Ale on wstaje sobie o 5..

po prostu każda mama myslę wie kiedy co i jak
;-) i powoli smaki poznaje maluszek .Ja np daję bo uważam że mogę, małej nic nie jest więc się cieszę każda mamcia robi jak uważa i wychowuje jak uważa ;-)
Nico je i nagle patrzy sie na mnie trzymajac sutek w buzi, zagryza go i ciagnie. Czasami tylko uszczypnie a innym razem bol jak nie wiem co...
i znowu usnął już na noc (wcześniej spał 2x1h, 1x3h).. mam tylko nadzieję, ze nic złego z tego jego spania nie wyniknie..a i nie zrobił wieczornej kupy ;/ no ale wczoraj zrobił dopiero po 20..