Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było mnie dwa tygodnie z powodu przeprowadzki i braku neta. Ale na pewno szybko sie poznamy. A na BB czuję się... jak w domu)))Wisienka witam serdecznie, choć nie kojarze, bo jestem tu nowa, ale po ilości postów widać, że jesteś tu niezle zadomowiona![]()
Masz rację, jeden z pokoi malowany juz pod maluszka i będzie na niego czekał. Potem na jedna ze ścian pójdzie trójwymiarowa tapeta z farmą. )))A jak tam u ciebie z samopoczuciem?Wisienka, ja tez się witamciesze się bardzo, ze wyniki są super. To naprawdę powód do radości!
Skoro jesteście już na swoim, to czy to znaczy, ze kącik dla maleństwa jest już rozplanowany na tip top?
Wisienko jak dobrze pamietam to chyba zdjatka nie wstawilas malenstwa pochwal sie tygryskiemchyba ze mnie ominelo:/
), ale wlasnie z tego co czytalam to jest szczegolnie na podtrzymanie ciazy jesli sa jego niedobory.
jutro nadrobie wszystie posty i napisze to co mialam napisac dzisiaj. Buziole brzuchaty i dobranocki