dodi_misia
Fanka BB :)
Aneta, moja Bianka tez jakby sie dusiła jak jej pieluszke na głowę zarzucę, a jak wiatr jej w buzie wieje to też sie krztusi, to chyba normalne u takich malych dzieci. On nie wie co sie z nim dzieje jak nic nie widzi, więc reaguje tak panicznie.. Michasia też tak robiła jak była malutka, potem z twgo wyrosła, jak juz potrafiła skumać że jak sie schowa pod czymś, to cały świat nie znika, tylko poprostu go nie widać

Bianka tez nauczyła sie chlapac w kapaniu i sprawia jej to dużo radości, a ja cała mokra jestem
Alex, obejrzałam zdjątka, super Aleksik wygladał, normalnie maly gentleman!! A ty również śliczna!!
Bianka tez nauczyła sie chlapac w kapaniu i sprawia jej to dużo radości, a ja cała mokra jestem
Alex, obejrzałam zdjątka, super Aleksik wygladał, normalnie maly gentleman!! A ty również śliczna!!
lipcowe są wyjątkowo zdolne więc kto wie...
zjadłam jabłko ale to zdecydowanie nie to... upiekę jutro chyba jakąś babę.
co do drzemek to Szymek nawet na spacerze nie pośpi dłużej. Całe szczęście, że przynajmniej czasami poleży spokojnie bo jakoś nie widzi mi się - pół godziny ubierania po to żeby zaraz wracać do domu
zresztą Szymek bez jedzenia by tyle nie wytrzymał