Hej Slonca!!!
psota, sis, miczka,
wisniowa matko bosko Wy jestescie niemozliwe, zeby do nocy tak gadac no, ja to znowu mialam odjazd o 20;15, no ale nie da sie inaczej, bo krolowa wybudzala sie co 1 h do balego rana..eh, buziam Was
Emka tak piszesz ze kregosłup wysiada, słuchaj a moze kup chuste, swietnie odciazy ci kregosłup, Nico bedzie do Ciebie przytulona a i obie rece bedziesz miala wolne.
Anula super ze ortopeda ok!
malami wow gratki kochana dla synusia super i zazdroszcze!!!! a co do śłuzyb zdrowia - brak słow, kretyni.
Miczka super, ze zakupy udane!!!ja bym poki co moze spróbowala sama katarku sie pozbyc, sol morska, masc majerankowa moze pomoze, zdrowka dla Szymka! ja zbednych pokladów - zero, a chalupa zagruzowana
Silwia wspolczuje kochana:*wogóle ejst chyba cos na rzeczy, tak jakby fatum 4-miesiaca, bo wiekszosc naszych lipcowych babli własnie w tym okresie ma problemy ze spaniem
konwalianka Mloda tez rusza głowka w prawo i lewo, jak usypia rowniez. słuchaj kochana a jesli moge zapytac jak Wy usypiacie Tymka? usypia sam w łózeczku czy nosicie, bujacie..a i super ten Twój małz
Corin gratki!!!
milego dnia babolce!!!!