• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Walczymy z mloda od ok 00.30
Teraz spojrzalam na date i godzine... Brakuje 1 godziny do pelnej rocznicy. Dokladnie rok temu zobaczylam na tescie 2 kreseczki ;-)

pstryk - światło zapalone..
Dzisiaj Tymuś nie dał mamie zbyt pospać..no ale nie narzekam nocka niezła..a spocony ten mój syn, jak mysz..

opowiem Wam co wczoraj wymyślił mój mąż.. mieliśmy problem z uspieniem małego, najierw próbował on, później ja, on, ja, on, ja tak przez 2h..w końcu udało się mnie..mąż leżał na kanapie i się "uczył" jak to określił, po czym jak maly zasnął wylecial z pokoju jak z procy.. wychodzę a on co zrobił? Kotylion, na którym napisał: Madzia - mistrzyni świata w usypianiu Tymusia - haha, to takie słodkie było..przykleił do piersi i kazal chodzic z tym:-D

wszystkiego dobrego dla solenizantów

Konwalianko - witaj!
Fajny pomysł miał Twój mężuś,też lubię takie prezenciki :)) Strasznie miłe to musiało być :)

U nas nocka bardzo średnia.. Najpierw Mateusz obudził się o 2 (a nie jak zwykle o 3,4..) potem obudził się o 4! i po zjedzeniu zasnął na 20 minut i zaczął marudzić :/ Musiałam chodzić do niego co 10 minut i tak mnie wymęczył do 7 :/ ech..

Pisałyście wczoraj o poceniu. U Mateusza nie zauważyłam. Jak byłam w szpitalu to lekarz pytał się o nadmierne pocenie. Miał tu na myśli, że na prześcieradle jest mokra plama od potu np. na około główki. No ale u nas tego problemu nie ma.

Dzisiaj wprosiliśmy się na obiad do mojej siostry, wcześniej mam nadzieję zaliczymy spacerek rodzinny :)
Mam tylko nadzieję, że wiatr się trochę uspokoi bo póki co wiucha na maxa!

Miłego dnia wszystkim :)

reklama
heloł heloł

u nas nocka standardowa, czyli nie jest źle. Tylko mały obudził się z katarkiem, tzn. takie gluty suche mial już wcześniej pewnie od suchego powietrza ale teraz ten katarek taki mokry. Nie jest jakiś strasznie duży ale słychać, że jest i od niego mały też pokasłuje od czasu do czasu. Cholera iść z nim do lekarza czy nie panikować?

Zbieram siły do roboty - ma któraś jakieś zbędne pokłady do oddania? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry