Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dodi nie znam się zbytnio na tym sprzęcie... ja robiłam inhalacje nad zwykłym garnkiem pod ręcznikiem wlewając koło 8 kropli olejku i rewelacja na katar - od razu człowiek lepiej oddycha
My dzisiaj gościliśmy i bylismy goszczeni Mamy butelkowe, mam przepis na mniam drinka, pije się jak soczek 0,5l absoluta lub finlandii, 1l sprite, 0,33l piwa lech premium, 1 red bull light, wszystko miesza się w dzbanku i nalewa do szklanek. Ja nie lubię białej wódki, ale w tym drinku wcale jej nie czuć, pyyyszności
To ja się z Wami rogalami dzielę, a Wy takie zołzyPP
Wisieńko, dziękuję w imieniu męża, on już sam dzisiaj nie da rady podziękować...
uciekam spać bo moja mała ma chyba jakiś czujnik, który informuje ją, że poszłam późno spać więc może by tak jeszcze dołożyć do tego i pobudzić się z krzykiem częściej... i wczoraj ten czujnik się włączył więc dzisiaj idę nadrabiać
Burak już od godziny śpi, więc od godziny miałam taką jakby labę. Robiłam w kuchni pseudo tortille. Nawet fajnie wyszły.
I udało nam się wyrwać do kina
To straszne, że taka młoda kobietka zginęła... Ja nawet nie wyobrażam sobie, co czuje jej mąż w tym momencie.