Aneta_85
Fanka BB :)
Witam :-)
Ja nic nowego nie mam do napisania, poza tym że dzisiaj młody jest straszny marud, ale jakoś dajemy sobie radę, właśnie poszedł w kimkę. I dzisiaj z ciekawości zważyłam go sobie, bo byłam ciekawa ile ten smród już waży, bo Paweł już narzeka że ciężki... :-) I uwaga, młody waży około 8000 gr. A ja naiwna myślałam że gdzieś z 7000gr
Ja nic nowego nie mam do napisania, poza tym że dzisiaj młody jest straszny marud, ale jakoś dajemy sobie radę, właśnie poszedł w kimkę. I dzisiaj z ciekawości zważyłam go sobie, bo byłam ciekawa ile ten smród już waży, bo Paweł już narzeka że ciężki... :-) I uwaga, młody waży około 8000 gr. A ja naiwna myślałam że gdzieś z 7000gr

. Do tej pory nie było problemu po szczepieniach, a po tym tragedia. Nocki też były tragiczne
. No i za trzy dni skończy 5 miechów :-). A waży 8100
. Ja nie wiem, w czwartek tłumy ludzi z pełnymi koszami zakupów i dzisiaj tak samo :-), pogłupieli czy co?
miczka ja tez poprosze racucha please....
Anetko czy ty przypadkiem nie jestes z mazur tak jak ja???bo widzilam cie na Olsztynskim bb ,wiem ze Madzia tez z mazur ale nie jestem pewna bo pytalam i chyba niechcila mi odpowiedziec wydaje mi sie ze za mna nieprrzepada