danuska
Fanka BB :)
Helou Papilotki
(dodi 
)
My weekend spędzamy u rodzinki wiec wpadam sie tylko przywitać :-)
Basieniak, ale gadułka słodka :-)
Psotka, dziewczyno nie kuś mam cyckowych takimi pysznościami

Konwalijka, tulę Was kochana, ale Ty jesteś silna super sobie dajesz radę z Tymusiowymi dolegliwościami
Corin, o 4 chcesz światło włączać szalona ?
Balkan, dla Matiego 100 lat
Teśka, moja tesciowa tez próbowała mi rządzić, ale dałam jejwyraźnie do zrozumienia że mało mnie obchodzi jej zdanie.
Buziaki słoneczka, postaram sie jeszcze wcisnać na kompa wieczorkiem,
(dodi 
)My weekend spędzamy u rodzinki wiec wpadam sie tylko przywitać :-)
Basieniak, ale gadułka słodka :-)
Psotka, dziewczyno nie kuś mam cyckowych takimi pysznościami

Konwalijka, tulę Was kochana, ale Ty jesteś silna super sobie dajesz radę z Tymusiowymi dolegliwościami
Corin, o 4 chcesz światło włączać szalona ?

Balkan, dla Matiego 100 lat
Teśka, moja tesciowa tez próbowała mi rządzić, ale dałam jejwyraźnie do zrozumienia że mało mnie obchodzi jej zdanie.
Buziaki słoneczka, postaram sie jeszcze wcisnać na kompa wieczorkiem,
, więc prawdopodobnie był głodny jak wilk... i co? dałam butlę i był taki płacz, taka awantura że hej,. nie napił się nawet troszkę

Pamietam jedynie wiadomość od kkasiulki, ehh ja to zawsze takie rzeczy przeżywam, zaraz się popłakałam... W sumie oprócz chrzestnego 10 lat temu, nikt z bliskich mi nie umarł i nie wiem jak sobie poradzę jeśli coś takiego mnie spotka...:-( Ostatnio moja mama założyła konto dla Alexa i powiedziała, że chce mnie upoważnić do niego w razie jej śmierci... 
a że nie chciał spać a ja nie chciałam go rozbudzić to dałam go do huśtawki i tak przespał do 8