Dziewczyny, mały mi płakał, chyba przez te zęby, a ja się tak panicznie smiałam, jak głupek z tej bezsilności, chyba jestem jakaś trzepnięta...
Sestinko, ja chodzę na spacery bez względu na pogodę, nawet jak pada, bo Dawidek wtedy mniej choruje.
Magia, to Ty zaprawiona w mrozach jesteś

Dawidek pije tylko mleko i wodę, nie dostaje żadnych soczków, słoiczków i kaszek, także nie wiem, czy to na ten zęby?
Ania, my z
Maqnio też wczoraj poszłyśmy bez czapek i rękawiczek i trzęsłyśmy się jak goowienka w galarecie

Zdrowe jesteście?
Anula, no Dawidek teraz pije bebilon pepti... super...
Wydrussia, nie truj się tabletkami! Dieta i spacery z Lilou i będzie spoko! Poza tym Ty dobrze wyglądasz! Niunia, chcesz smoczek TT, bo kupiłam dwa, jeden dałam Dawidkowi i nie chce ciągnąć, drugi nowy leży:/
Asica, skąd ja to znam... walczysz z tarczycą?
Miczko, ja się gimnastykowałam z tym aventem bez sensu, teraz mam 6 bezużytecznych butelek...
Dziewczyny, dzieki mojej siostrze stryjecznej wiem, że nasza B
ALKAN, to jest, jak to młoda określiła, ,,spoko, superancka laska", widzicie jaki rekonesans zrobiłam

hehe
Balkan, dzięki za deklarację ,,opieki" nad Agulą:*
Dziewczyny, czy któraś z Was używa witaminy D w kapsułkach? Oddam całe opakowanie
EDIT: Marcin patrzy się jak piszę do Was i mówi: ,,Jezu Wy już macie prawie 4000 stron, rekord robicie, czy moda na sukces?" hehehe

)))