Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
malamii witaj:-) właśnie się też zdziwiłam:-) mój od godziny nie śpi. Na szczęście na razie nie płacze, tylko katarzysko koszmarne.
aaa, no tak konwalianka zabawia teściów
malamii no to życzymy smacznego Mateuszkowi. Staś buja się właśnie w swoim wehikule i marudzi, żeby go wziąć na ręce. Siada jak szalony. Mam nadzieję, że ten bujaczek nie może się przewrócić do przodu????
Magia, jeszcze nie zabawiam teściów, dzisiaj przyjadą wieczorem.. ale jakoś ostatnio weny nie mam i lekką deprechę, wiec i pisać się nie chce
wczoraj zaryzykowałam i dałam małemu kaszkę wieczorem i to był błąd.. od 3 mały miał potworny ból brzuszka, musiałam mu podać espunissan i przespał pół nocy na moim brzuchu wiec jestem rześka jak zimowy poranek
teraz mręczy w łóżeczku
lece do prasowania, odkurzania, mycia podłóg i może bułeczki upiekę a później na zakupki, mąż mi auto zostawil..