reklama

Lipiec 2011

A dzięki dziewczyny, nawet jakaś w miare spokojna jestem jeżeli chodzi o wizytę:)
A pytania dzieciaczków super:) ciekawe jak to będzie z tymi co w drodze, chyba zapisywanie takich tekstów to rzeczywiście dobry pomysł.

reklama
Corin przyznaj sie, ale tak z reka na sercu, ile ty juz mam dzieci skoro rodzisz cale swoje zycie, w przeciwnosci do swinki morskiej :-D hahaha nie no teraz to juz mojemu powiedzialam i sie smial jak nie wiem :-D

danuska zakladaj to konto na NK i dopisz sie do listy a my zaprosimy sie do znajomych, albo ty nas ^^ ciekawie bedzie :-P

basieniak ja np mam uwiecznione teksty nauczycieli ze szkoly z LO, pozniej smiechu co niemiara :-D

Emka ja mam konto :P, tylko nie chciałam dopisywać się do znajomych całego BB (wścibscy znajomi, a to o czym z Wami gadam ma tu zostać) ;-) Już nawet wysłałam Ci zaproszenie.

Jak urodziła się córa, to założyłam blog i spisywalam wszystkie teksty dzieciaków. Prowadzę go do teraz, ale teraz już rzadziej piszę bo dzieciaki już się pilnują z gadką, a poza tym nawet jak coś palną to nie pozwalają mi zapisywac na blogu :/

Witajcie, no dzis to padł rekord pisania. Czytam i czytam w przerwach bo tort męzowi na urodzinki robilam, jutro świętuje. No i wafle zrobiłam mniam.,.. zapraszam.
Anulka, widzę już ze powolutku wiesz co robić i oby tak dalej. 3 mam kciuki!!!
Laski ja chcę również dołączyć do NK ale nie na ogólnym. Wiec czekam na priva kogo mam szukać i wyślę zaproszenie. Dziś małe bobo coś się chyba odzywa. Widzialam ze założyłyście nowy wątek o ruchach.... no ja czuje już conieco. Także czekam na pivie na wasze wiadomośći jak mogę, bedzie mi łatwiej.

No takich tekstów ze szkoły to nie mam, ale za to mam notesik z smsami od męża (oczywiście głównie z czasów jak nie byliśmy małżeństwem), i to rzeczywiście supr pamiątka. Niestety te najstarsze kiedyś zanim zapisałam zgubiłam a raczej utopiłam razem z telefonem, ale i tak te co są są świetną pamiątką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry